14 bin TL nakit parası olan Fiat'tan sıfır otomobil alacak! Büyük kampanya başladı

Fiat Egea kampanyası, otomobil tutkunlarını cezbetmeye devam ediyor. İşte, Egea kampanyası ve sunduğu avantajlarla ilgili detaylar...

14 bin TL nakit parası olan Fiat'tan sıfır otomobil alacak! Büyük kampanya başladı

Fiat, sıfır otomobil arayanlara özel bir fırsat sunarak, Eylül ayı verilerine göre Türkiye'de en çok tercih edilen modellerden biri olan 2023 model Egea için cazip bir kampanya başlattı. Otomobil pazarındaki fiyat artışlarına çözüm bulmak ve talebi canlı tutmak adına Fiat, Egea modelleri için özel bir kampanya düzenledi.

Fiat Egea kampanyası kapsamında, aylık 14 bin TL'lik ödeme yapan müşteriler, hemen 2023 model Fiat Egea sahibi olma şansına kavuşuyorlar. Bu avantajlı kampanya ile Fiat, sıfır otomobil sahibi olmak isteyenleri düşük aylık ödemelerle buluşturmayı hedefliyor.

Otomobil sektöründeki fiyat dalgalanmalarına çözüm getiren bu kampanya ile Fiat, Egea modellerini hem indirimlerle hem de özel kredi fırsatlarıyla sunarak müşterilerine ekonomik bir çözüm sunuyor. Ekim ayında başlatılan kampanyalar, hem otomobil kredisi kullanmak isteyenlere hem de fiyat avantajlarına önemli imkanlar sağlıyor. Fiat'ın Egea kampanyasının koşullarıyla ilgili detaylar, markanın resmi açıklamasında yer alıyor. Otomobil severler, bu avantajlı kampanya ile hayallerindeki sıfır otomobile uygun şartlarla sahip olabilirler.

Fiat, otomobil tutkunlarını sevindirecek yeni bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. Ekim ayında başlatılan bu kampanya, 2023 model yılı Egea modellerine özel avantajlar sunuyor. Fiat, 0 kilometre Egea sahibi olmak isteyenlere cazip kredi seçenekleri sunarak, otomobil tutkunlarını showroom'lara çekmeyi hedefliyor.

df

Fiat'ın bu kampanya kapsamında sunduğu kredi seçenekleri oldukça çekici. 0 kilometre 2023 model Egea'lar için geçerli olan bu kredi imkanı, 200.000 TL'ye kadar olan kredilere özel olarak hazırlandı. Fiat, bu kredilere 12 ay taksit ve yüzde 2,99 faiz oranı uygulayarak müşterilere özel bir finansman çözümü sunuyor.

Kampanyanın detaylarına göre, hususi kullanımlı kredilerde aylık maliyet oranı yüzde 3,97, yıllık maliyet oranı ise yüzde 59,60 olarak belirlenmiş. Ayrıca, kredi tahsis ücreti olarak bir defaya mahsus ve peşin olmak üzere, kredi tutarının yüzde 0,5'i kadar (yaklaşık 1.000 TL) ücret tahsis edileceği de belirtiliyor.

Kampanya süresi 3 Ekim 2023 ile 2 Kasım 2023 arasında geçerli olacak. Fiat, bu kampanya ile otomobil almak isteyenleri hem düşük faiz oranları hem de uygun ödeme koşulları ile buluşturmayı hedefliyor. Fiat Egea sahibi olmak isteyenler, bu kampanyadan faydalanarak rüyalarındaki otomobile sahip olma fırsatını yakalayabilirler..

Bu kampanya ile Fiat, otomobil taleplerini karşılamak ve müşterilere avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacında. Otomobil almayı düşünenler, kampanya süresi içinde bu avantajlı koşullardan faydalanarak Fiat Egea sahibi olma şansına sahip olabilirler. Kampanya, 3 Ekim 2023 ile 2 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu süre içinde otomobil almak isteyenlerin, Fiat bayilerine başvurarak detaylı bilgi alması ve kampanyadan faydalanması mümkün. Fiat, bu kampanya ile müşterilerine ekonomik bir otomobil sahibi olma fırsatı sunarken, otomobil pazarındaki rekabetçi konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor.