Aylardır bekleyenler oh çekecek! iPhone 16'nın tasarımı ortaya çıktı: Bu diğerlerine hiç benzemiyor!

Eylül ayında duyurulan iPhone 16 modelinin, yeni özelliklerle ve beş renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı öğrenildi.

Aylardır bekleyenler oh çekecek! iPhone 16'nın tasarımı ortaya çıktı: Bu diğerlerine hiç benzemiyor!

Eylül ayında duyurulması planlanan iPhone 16 modeli için geri sayım başlatıldı. Yeni özelliklere, tasarımlara ve yapay zekaya sahip bu telefonların tasarımları ortaya çıktı. Piyasaya sürülmesinden birkaç ay önce iPhone 16 modelinin beş renk seçeneğinin olacağı bilgisi sızdırıldı.

iPhone 16 Serisi Geliyor

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında piyasaya sürülen iPhone 15 serisiyle satış rekorlarına ulaşan Apple, bir yıl içinde yeni amiral gemisi modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Son birkaç aydır sızıntılara konu olan iPhone 16 serisine yönelik geri sayım başlatıldı. Apple, pek çok yenilik ve yapay zeka özelliğine sahip iPhone 16'yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Lansman tarihi yaklaşırken cihaz, parlak renk seçenekleriyle dikkat çekiyor.

iPhone 16 Serisi Geliyor

Beş Renk Seçeneği

Sosyal medya kullanıcılarından Sonny Dickson, geçtiğimiz gün X hesabında iPhone 16'yı beş renk seçeneği ile paylaştı. Gönderide yer alan modeller açıklanmadı ancak iPhone 16 ile iPhone 16 Plus olduğuna inanılıyor. Görsellerde beyaz, siyah, mavi, yeşil, pembe renk seçenekleri ön plana çıkıyor.

Apple analisti Ming-Chi Kuo ise, iPhone 16'nın parlak renklerle geleceğini öngördü. Yeni görüntüler Kuo'nun iddialarını destekliyor. iPhone 16 dikey çift kamera tasarımı durumuna geri dönüyor. Bu değişiklik iPhone 16 ile iPhone 16 Plus modellerinin aslında iPhone 15 serisinden ayırdığı görülüyor.

Ancak iPhone 16 Pro modelinin tasarımında daha fazla bir değişiklik beklenmezken iPhone 15 Pro'nun çapraz kamera düzeninin korunacağı bilgisine ulaşıldı.

Uzun zamandır kullanıcıların merakla beklediği iPhone 16 serisinin eylül ortasında duyurulması planlanıyor.