Ziraat Bankası kredi kartı kullananlara az önce duyuruldu! 750 TL para iadeleri başladı: Telefondan hemen bunu yapın

Ziraat Bankası müjdeli haberi duyurdu! Yaptığınız harcamalardan 750 lira kazanabilirsiniz! Detaylar haberimizde.

Ziraat Bankası kredi kartı kullananlara az önce duyuruldu! 750 TL para iadeleri başladı: Telefondan hemen bunu yapın

Ziraat Bankası yeni yıl için bir kampanya duyurdu. Kampanya 1-31.12.2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Peki başvuru şartları neler? Nasıl başvuru yapılır? Tüm detayları haberimizde.

ZİRAAT BANKASI'NDAN MÜJDE

Ziraat Bankası'nın başlatmış olduğu kampanyada Bankkart ile anlaşma içersinde olacan giyim, ayakkabı, kozmetik, kuyum, ev tekstil, zücaciye, hediyelik eşya, çiçek ve kitap alışverişlerinde Bankkart post cihazından tek seferde yapılan 2 bin 500 lira ya da üstü yapılan alışverişe 250 lira toplam 750 lira ödemesi yapılacak. Paralar şartları sağlayan müşterilerin hemen hesabında olacak. Bu kazanılan paralar yalnızca Bankkart anlaşması olan yerlerde kullanılıyor. Bu fırsattan yararlanmak adına ilk önce promosyona katılmalısınız. 

Ziraat Bankası'ndan Müjde

Promosyona yalnızca asil kart sahibi katılabilir. Promosyon içeriğinde bir işyerinden aynı gün içinde yapılan ilk işlem geçerli sayılacak. Promosyon yalnızca müşteriler içindir. Promosyona katılmak istiyorsanız üç yöntem bulunmaktadır. İlk olarak Bankkart Mobil'in kampanyalar kısmından katılabilirsiniz. İkinci bir seçenek ise bankkart.com.tr adresine girip kampanyalar kısmından kolayca kampanyaya katılabilirsiniz. Ya da üçüncü ve son yöntem olan SMS yolunu tercih edip 4757'ye YENIYIL yazıp gönderebilirsiniz.