Ne yapsanız açılmıyorsa bunu deneyin: Tıkalı lavaboları 5 saniyede açıyor

Lavabo tıkanıklıklarını kısa sürede açmanın püf noktası keşfedildi. Bu yöntem sayesinde lavabonuzdaki tıkanıklıkları saniyeler içinde açabilirsiniz.

Ne yapsanız açılmıyorsa bunu deneyin: Tıkalı lavaboları 5 saniyede açıyor

Lavabonuzun tıkanıklığını kısa sürede açmanın etkili bir yolu bulundu. Bu yöntemi kullanarak herhangi bir kimyasal kullanmadan saniyeler içerisinde lavabonuzu açabilirsiniz. Lavabo tıkanıklığını açmanın birçok yolu vardır. Ama lavaboyu tam anlamıyla açan bu mucizevi formülü unutmayacaksınız..

Lavabonuzda insan sağlığına olumsuz etkileri olan kimyasallar kullanmak yerine doğal yöntemlere güvenmek her zaman sağlıklı seçenektir. İşte lavabo tıkanıklığını temizlemenin en pratik ve etkili yolları.

Tıkanmış bir lavabo nasıl açılır

Tıkanmış bir lavabo nasıl açılır?

Kabartma tozu, tuz ve sirke kombinasyonu muhtemelen lavabo tıkanıklığını açmanın en önemli yoludur. Bu üç malzeme ile hazırlanan karışım, lavabonuzdaki tıkanıklıkları neredeyse açacak ve kısa sürede tüm giderlerinizin temizlenmesine yardımcı olacaktır.

3 bardak kabartma tozu ve 5 bardak tuzu birlikte karıştırın. Karıştırma işlemi tamamlandıktan sonra karışımı tamamen drenaja dökün. Daha sonra sirkeyi biraz ısıtın. Isıtıldıktan sonra sirkeyi lavabonun giderine dökün. Ardından da kaynar suyu dökün. Bütün bu işlemlerin ardından tıkanan lavabonun artık açıldığını göreceksiniz.