Karadeniz için alarmlar çaldı! Akşam vakti başlayıp tüm hafta etkisini gösterecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak kar yağış uyarısında bulundu. Hangi iller için uyarı verildi? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Karadeniz için alarmlar çaldı! Akşam vakti başlayıp tüm hafta etkisini gösterecek

Meteoroloji tahminlerine göre Marmara ve Batı Karadenizi olumsuz hava şartları bekliyor. Hava durumu tahminleri nelerdir? Tüm detaylar haberimizde.

METEOROLOJİ SAĞANAK KAR UYARISINDA BULUNDU!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahminlerinde bulundu. Marmara Bölgesi akşam saatlerinde fırtına beklenmektedir.kar

Batı Karadeniz Bölgesi'nde sağanak yağış ve kar uyarısında bulunuldu. Doğu Karadeniz'de ise kar yağışı kuvvetli bir şekilde görülecektir. Marmara Denizi'nde rüzgar öğle saatlerinde batı, güneybatı yönünden 6-8 kuvvetinde fırtına esmesi beklenmektedir. Fırtına akşam saatlerinde son bulacaktır.

Düzce, Sinop illerinde kuvvetli yağış, Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük illerinde yer yer karışık kar yağışı beklenmektedir.

Doğu Karadeniz'de ise kuvvetli yağış ve kar beklenmektedir. Rize, Artvin civarında ise sağanak yağış görülecektir. Yağışlardan ötürü sel, su baskınları gibi aksaklıklar yaşanabilir. Dağlık, yüksek kesimlerde don olayı görülebilir. Dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.