İlişkilerde en baskın olan 4 burç! Tüm ilişkiyi onlar yönetiyor

Bu burçlarla ilişki yaşıyorsanız işiniz zor! Tüm detaylar haberimizde.

İlişkilerde en baskın olan 4 burç! Tüm ilişkiyi onlar yönetiyor

En dominant 4 burç açıklandı! Bu kişilerle ilişkilerde her zaman yönetilen sizsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EN BASKIN 4 BURÇ

Astrolojiye ilgisi olan insanlar burçların kişilik özelliklerini de yakından takip ediyor. Astroloji uzmanları ilişkilerde en baskın burçları açıkladı. Aslan burcu kişiler liderlik özellikleriyle tanınır. Yaratıcı, coşkulu, dikkat çekme eğilimi olan bu kişiler ilişkide genelde sözü geçen kişi oluyor. Cömertlik ve özgüvenli halleriyle bilinen Aslan burcu kişiler hayatındaki insanı yönetmeyi sever. Akrep burcu kişiler güçlü iradeleri, kararlı yapıları ve duygusallıklarıyla tanınıyor. Karşılarındaki kişiyi yönlendirme ve manipüle etme konularında başarılı olan Akrep burçları hislerinin kuvvetli olması sebebiyle de kişilerin ne düşündüklerini anlayabiliyor. Detay odaklı ve tutkulu olan bu insanlar sessiz sakin gibi dursa da her zaman son sözü söylemeyi severler. En zor anlaştıkları burçlar ise Aslan burçları. Disiplinli ve hedeflerine odaklı kişilikleriyle tanınan Oğlak burçları iş hayatlarında insanları mantıklı şekilde yönlendirmeyi görev edinirler ve ilişkilerinde son kararı vermeyi sever. 

en baskın burçlar

Geleneksel yapıları olan bu kişiler baskın karaktere sahiptir. Kariyerlerinde ve uzun vadeli hedeflerine ulaşabilmek için mücadeleci bir yapıları olan Oğlak burçları sabırlı ve pratiktir ancak bunlar sadece söylediklerini dinlediğiniz sürece geçerlidir. Duygusal zekaları ve aile bağlarıyla tanınan Yengeç burçları duygusal taraflarının yanında dominant karakteriyle de tanınır. Yengeç burçları manipülasyon yoluyla hayatlarındaki insanı yönlendirmeyi epey iyi becerir. Yengeç burcu kişiler koruyucu, şefkatli, evcimen kişiler olsa da istedikleri olmadığı zaman karşıdakine hissettirmeden yönlendirmeyi çok iyi becerir. Enerjik, hırslı ve bağımsız olan Koç burçları rekabetçi kişilikleriyle tanınır ve cesaretleri de bilinir. Koç burçları her zaman atılgan ve aceleci insanlardır. En dominant burçlardan biri olan Koç burçları ilişkilerinde ipleri elinde tutmayı sever ve kontrolü kaybettiklerini hissettikleri zaman sinirlenebiliyorlar. Koç burçları zıtlaşacağınız kişilerden değildir. Genel anlamda güvenilir, kararlı ve pratik olan Boğa burçları ev içinde ve konforlu alanlarında kurallı olan insanlardır ve kurallarına uyulmasını isterler. Sabırlı, dayanıklı ve duyarlı olan Boğa burçları rahatlıklarının bozulmasını sevmez ve bozulduğu zaman büyük tepkiler verebilir. Doğum haritalarında yer alan faktörler burç kadar önem taşır. Boğa, Akrep, Aslan, Koç, Oğlak, Yengeç burçları baskın burçlar olsa da doğum haritalarındaki özelliklere göre bu özelliği taşımayan insanlar da olabiliyor.