Günden güne artarak gelecek! O illerde oturanlar eyvah eyvah diyecek: O tarihlere dikkat

Kasım ayı sonuna yaklaşılırken Meteoroloji Uzmanı olan Kerem Ökten vatandaşlara soğuk havanın geri geleceği tarihi açıkladı. İşte detaylar...

Günden güne artarak gelecek! O illerde oturanlar eyvah eyvah diyecek: O tarihlere dikkat

O TARİHTE SOĞUKLAR FENA BASTIRACAK!

Bu hafta sonu meteorolojik veriler hava sıcaklıklarını oldukça düşeceğini ve Türkiye’nin tabiri caizse buz keseceğini gösteriyor. Dondurucu soğukların bu hafta sonu itibari ile etkisini göstereceği ifa de edilirken pazartesi gününden itibaren hava sıcaklarının yükseleceği müjdesi verildi. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda önümüzdeki hafta başından itibaren sıcaklıkların yükseleceğini ifade etti. Ökten, soğuk havanın geri geleceği tarihle ilgili de vatandaşları uyardı. işte detaylar…..

hava

Türkiye'de Kasım ayı sonuna gelinirken hava sıcaklıkları genel itibari ile bu ayı da mevsim normallerinin üzerinde kapatıyor. Ancak bu hafta sonundan itibaren pek çok il fırtına, sağanak yağış ve kar yağışının etkisine girecek.

SOĞUKLAR NE ZAMAN GELECEK?

Önümüzdeki hafta başından itibaren de hava sıcaklıklarının nispeten yükseleceğini belirten Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından soğuk havaların 29 Kasım'da geri geleceğini belirtti. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Yarından itibaren hava sıcaklıkları batıdan başlayarak artacak. Bu artış bir süre devam edecek. 29 Kasım'a kadar böylesine bir soğuk beklenmiyor. Kötü başlayan Sonbahar, iyi devam ediyor. 22 Kasım'da yeni bir yağışlı hava gelecek. Daha çok Batı bölgeleri etkileyecek..."