Bu karışımla bir kez toz alınca haftalarca toz bezini elinize almayacaksınız! Toz tutmayan mucize gibi sprey yapımı!

Temizlik yapılırken birkaç gün önce veya sabah tozunu aldığınız alanların artık tekrar tozla dolduğunu fark edebilirsiniz. Yaşadığınız bölge yollara veya ormanlık alanlara yakınsa bu durum daha da kötü olabilir. Polonyalı büyükannesine toz temizleme spreyinin tarifini paylaşan Marlene Komar, toz alma sıklığını azaltmaya yardımcı olmak istediğini söylüyor. İşte, toz geçirmez sprey tarifi..

Bu karışımla bir kez toz alınca haftalarca toz bezini elinize almayacaksınız! Toz tutmayan mucize gibi sprey yapımı!

Evinizi en iyi durumda tutmak için çok fazla temizlik ürününe ihtiyacınız yok. Sıradan yüzey temizleyiciler yerine toz önleyici sprey kullanmak, temizlik sürenizi aslında yarı yarıya azaltabilir. Polonyalı büyüannenin toz spreyi tarifini yeniden yaratmak adına ihtiyacınız olan şeyler; Sirke, zeytinyağı ve biraz sabundur..

Spreyin bıraktığı tabaka tozun yüzeyden zemine düşmesine yardımcı olacağından tozlu alanları daha az sıklıkta temizlemeniz gerekecektir.

Toz tutmayan mucize gibi sprey

Toz tutmayan sprey nasıl yapılır?

Spreyi yapmak için 2 bardak su, lekeleri çıkarmak ve dezenfekte edebilmek için 1 bardak sirke, uzun süreli cilalama ve toz alma için 2 yemek kaşığı kadar eytinyağı ve ekstradan temizleme gücü için 1-2 damla bulaşık sabunu kullanın. Her şeyi karıştırıp her zamanki yüzey temizleyiciniz yerine kullanırsanız en iyi sonucu alırsınız.

Bu sprey mucizevi olarak tozu temizlemeyecektir ancak yüzeyleri haftada bir yerine iki haftada bir silmeniz gerekecektir.