Bu indirim sadece emeklilere özel! Marketten hastaneye kadar tümünü kapsıyor

AK Parti emeklilere özel indirim planını duyurdu! İşte ayrıntılar...

Bu indirim sadece emeklilere özel! Marketten hastaneye kadar tümünü kapsıyor

AK Parti, yaklaşan seçim kampanyası kapsamında emeklilere yönelik özel bir indirim planını açıkladı. Partinin aday belirleme çalışmaları sürerken, emeklilere özel sağlanacak indirimlerin detayları da gün yüzüne çıktı.

CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan'ın aktardığı bilgilere göre, seçim kampanyasını yürütecek ekip, Bakanlıkları ziyaret ederek yerel seçim döneminde vatandaşa sunulabilecek projeler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda öne çıkan başlıklardan biri, emeklilere yönelik özel indirim planı oldu.

Detaylara göre, emeklilere kentlerde özel kartlarla ulaşım, market alışverişi ve özel hastane harcamalarında indirim sağlanması düşünülüyor. Bu adım, emeklilerin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor ve onlara ekonomik avantajlar sunmayı amaçlıyor.

ak parti emeklilere özel seçim paketi

Ayrıca, AK Parti'nin seçim kampanyası kapsamında sokak hayvanları sorununa çözüm odaklı projelerin de değerlendirildiği belirtiliyor. Dünya genelinde ve Avrupa'da başarıya ulaşmış örnekler incelenerek, sokak hayvanlarına yönelik sürdürülebilir çözüm önerileri araştırılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting programı da merak konusu. 1 Şubat itibarıyla başlaması beklenen mitinglerde, toplamda 50 ili ziyaret etmesi planlanan Erdoğan'ın, seçim sürecinde önemli müjdeleri de paylaşması bekleniyor.

AK Parti'nin büyük aday tanıtım toplantısı ise 15 Ocak'ta yapılacak. Ankara'da gerçekleşecek olan bu programda, partinin seçim stratejisi ve vaatleri detaylı bir şekilde ele alınacak.

Seçim kampanyasının müzikal yönü de dikkat çekiyor. AK Parti, 2011 yılında kullanılan "Haydi bir daha" şarkısının bestecisi Özhan Eren ile çalışarak, seçim müziklerini hazırlamaya başladı.

Son olarak, AK Parti'nin belediyecilik anlayışını vurgulamak amacıyla, kampanya sürecinde muhalefet belediyelerinin vaatlerini yerine getirmediği iddialarıyla 15 maddede gerçek belediyecilik anlatılacak. Şeffaf, adaletli, eşitlikçi, ve üretken belediyecilik ilkeleriyle oluşturulan yol haritası, partinin belediye başkanlarının kampanyasında kullanılacak.