Ayçiçek yağı indirimini duyan stok yapıyor! 5 litresi 150 TL'ye satışa çıktı: Duyan komşusuna haber verecek!

1 Ocak'a kadar yetişenler indirimle alıyor! 5 L Ayçiçek yağı 150 liraya satılıyor! Detaylar haberimizde.

Ayçiçek yağı indirimini duyan stok yapıyor! 5 litresi 150 TL'ye satışa çıktı: Duyan komşusuna haber verecek!

Ayçiçek yağı indirimleri başladı. Oldukça pahalı olan ayçiçek yağını ucuza bulan hemen oradan alıyor. Tüm detaylara ahberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

AYÇİÇEK YAĞINDA FIRSAT

2024 senesi yaklaşıyor ve birçok market zincirinde fırsatçılık çoktan başlamış bulunmakta. Maaş artışı gerçekleşmeden önce bile piyasa, ürünlerine yönelik fiyat artışlarını işaretlemeye başladı. Ticaret Bakanlığı bu çalışmalarını sürdürürken bazı marketler 2023 yılında son kez büyük indirimler sunmaya başladı. Ticaret Bakanlığı, incelemelerde fiyat şişirmelerinin ortaya çıkmasının ardından fırsatçı piyasalara ceza uyguladı. Etiketlerin yumurta, ayçiçek yağı, tereyağı ve süt gibi birçok temel mutfak malzemesi için yüksek fiyatları yansıttığını, ödeme sırasında ise etiketlerin daha düşük görünen fiyatlar gösterdiğini buldu. Zaten maaş zammı öncesinde de piyasadaki bu artışlardan insanlar şikayetçiydi ancak bazı marketlerde ciddi indirimler görülüyor. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri halka sunan bu market ayçiçek yağı eşi benzeri görülmemiş bir indirimle satıldı. 

Ayçiçek Yağında Fırsat

Son dönemde özellikle altın fiyatlarıyla rekabet eden zeytinyağı ve ayçiçek yağı fiyatları insanların cüzdanları üzerinde baskı oluşturuyor. Evin vazgeçilmezlerinden ayçiçek yağına pek çok market fahiş fiyat artışı yaparken, bütçe dostu marketlerde fiyatlar en düşük noktaya geriledi. TMO ve PTT AVM iş birliğiyle hazırlanan kampanyayla halk en ucuz ayçiçek yağını alacak. Ani fiyat artışına tepki olarak PTT AVM'de indirimli satışlara başlandı. TMO ve PTT AVM iş birliği kapsamında 5 L ayçiçek yağı önemli bir indirimle satışa sunuldu. Her evin vazgeçilmez ürünlerinden biri olan yenilebilir ayçiçeği 150 TL'den satışa sunuldu. Sınırlı sayıda bulunan 5 L ayçiçek yağını 150 TL'ye satın almak isteyenler bu fırsatı kaçırmadan www.pttavm.com adresinden satın alabiliyor.