İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın'dan 'Açılım Süreci' Çıkışı: Görünen O Ki Daha Geniş ve Büyük Boyutlu Olacak

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti'nin Ankara'daki geniş kapsamlı üye katılım toplantısında AK Parti ve MHP'ye yönelik eleştirilere bulundu.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın'dan 'Açılım Süreci' Çıkışı: Görünen O Ki Daha Geniş ve Büyük Boyutlu Olacak

Seçim döneminde bölücü terör örgütü elebaşısı abdullah öcalan'ın kardeşinin TRT'ye çıkarıldığını hatırlatan Koray Aydın, geçtiğimiz gün Bülent Arınç'ın HDP'nin eski eş genel başkanı Demirtaş'ın tutukluluğuna yönelik açıklamalarını yeni bir açılım girişimi olarak nitelendirdi. Bölücü terör örgütü elebaşısının kardeşinin TRT'ye çıkarılma sürecinde Devlet Bahçeli'nin sessiz kaldığını vurgulayan İYİ Parti Teşkilat Başkanı ayrıca şu ifadeleri kullandı:

Bülent Arınç’a şahsi düşmanlığı olan 2-3 kişi dışında AKP yönetiminden ses, seda çıkmadı. Anlaşılmıştır ki Türkiye daha önce denenmiş bir yola girebilmek adına yeni bir planın parçası olan bir uygulama hayata geçirilmiştir. Anlaşılıyor ki bu seferki daha geniş ve büyük boyutlu olacak.O günün şartlarında bu duruma sessiz kalan, bir şey söylemeyen ve söylemediği için de kısmen onay veren ortağının bugün girişilecek yeni dönem konusunda neler düşündüğünü ve neler söylediğini önümüzdeki günlerde hep beraber takip edeceğiz.