Tam Kapanma Sona 17 Mayıs'ta Sona Eriyor, Spor Salonları ne Zaman Açılacak? 

Türkiye, 60 bin vaka sayısı ve 400'ün üzerinde vefatın ardından tam kapanma sürecine gitmiş, tam kapanma sürecinin 17 Mayıs'a kadar süreceği kaydedilmişti.

Tam Kapanma Sona 17 Mayıs'ta Sona Eriyor, Spor Salonları ne Zaman Açılacak? 

Spor salonları da tam kapanmadan etkilenenler arasında yer alırken, spor salonları, sauna, hamam gibi işletmelerin tam kapanmanın sona ermesinin ardından hizmete açılıp açılmayacağı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek kabine toplantısının ardından netleşecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında tam kapanmanın sürdürülmesi yönünde bir gündemleri olmadığını belirtmiş, yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'da geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada tam kapanmanın 19 Mayıs'a kadar süreceği yönündeki haberlerin gerçekleri yansıtmadığını belirtmişti.

Spor salonları müşterileri ve spor salonu işletmecileri tam kapanmanın ardından tedbirli şekilde salonların açılıp açılmayacağını merak ederken, son karar Erdoğan'ın , Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve bilim kurulundan gelecek tavsiye kararlarının ardından yapacağı açıklamayla belli olacak. Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısıyla ilgili son gelişmeleri, spor salonlarıyla ilgili tüm gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimizle anlık olarak paylaşacağız. Tüm gelişmeleri takip etmek için Türkiye'nin lider haber sayfalarından kamu bülteninin mobil uygulamasını App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.