Ağdayı, cımbızı bıraktıracak! İstenmeyen tüyler yaprak gibi dökülecek!

İstenmeyen tüyler, birçok insanın karşılaştığı bir sorun haline geldi. Kimyasal ürünlere ve acı veren yöntemlere başvurmadan da bu sorundan kurtulmak mümkün mü? Evet! Doğal yöntemlerle tüy köklerini hedef alarak, uzun vadeli bir çözüm bulabilirsiniz. Cildinizi tahriş etmeden, pürüzsüz bir görünüme kavuşmanın sırlarını keşfetmeye hazır mısınız? İşte detaylar...

Ağdayı, cımbızı bıraktıracak! İstenmeyen tüyler yaprak gibi dökülecek!

Cildini tahriş etmeden tüylerinden kurtulmak mümkün mü? Evet, hem de çok kolay! Mutfak dolabında mutlaka bulunan limon, bal ve şekerle hazırlayacağın doğal karışım, tüylerini zayıflatarak dökülmesini sağlar. Aynı zamanda cildini besleyerek, daha parlak bir görünüme kavuşmanı sağlar.

Yüz Tüylerine Doğal Çözüm 

İstenmeyen yüz tüyleri, birçok insanın karşılaştığı önemli sorunlar arasında yer alıyor. Kimisi bunun için kimyasal ürünlerden dahi medet umuyor. Ancak kimyasal içerikli ürünler yerine doğal çözümler arayanlar için harika bir alternatif sunuyoruz! Yumurta, mısır nişastası ve şeker gibi evinizde kolaylıkla bulabileceğiniz malzemelerle hazırlayacağınız bir karışım sayesinde, yüzünüzdeki tüylerden etkili bir şekilde kurtulabilirsiniz.

yüz tüylerine çözüm

Üstelik bu yöntemle istenmeyen tüylerden kurtulmak için pahalı yöntemlere başvurmanıza gerek yok! Evde kolaylıkla bulabileceğin malzemelerle hazırlayacağın doğal bir maskeyle pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz.

Neye ihtiyacın var?

  • 1 adet yumurta beyazı
  • 1 çay kaşığı mısır nişastası
  • 1 çay kaşığı şeker

Nasıl hazırlanır?

  •  Yumurtayı kırıp beyazını ayır. Bir kaseye al ve üzerine mısır nişastası ve şekeri ekle. Yoğun bir macun kıvamına gelene kadar iyice karıştır.
  • Hazırladığın karışımı temiz ve kuru cildine sür. Tüylerin olduğu bölgelere odaklan.
  • Maskeyi yaklaşık 30 dakika beklet. Sonra ılık suyla durula ve cildini nemlendir.