Adet sancısı, karın ağrısını kesiyor! Göbek deliğine sürünce anında geçirecek

Göbek deliğine pamuk ve sirkenin karıştırılmasının sağlık açısından çok sayıda avantaj sağlayabileceği yaygın olarak kabul edilmektedir. Bu yaklaşım uzun süredir devam eden bir gelenek olmasının yanı sıra son zamanlarda tekrar popülerlik kazanmaya başladı. Detaylar haberimizde…

Adet sancısı, karın ağrısını kesiyor! Göbek deliğine sürünce anında geçirecek

Pek çok kültürde nesiller boyunca uygulanan köklü bir uygulama, günümüzde de pek çok kişi tarafından tercih edilen bu kadim uygulama günümüzde tekrar uygulanmaya başlandı. Mide bulantısı ve baş dönmesi gibi rahatsızlıklara karşı yaygın olarak kullanılan bu geleneksel yaklaşımın çocuklar için de faydalı olduğu düşünülmektedir. İşte detaylar…

zam

GÖBEK DELİĞİNİZE SİRKELİ PAMUK KOYUN, O SORUNLARA VEDA EDİN...

Farklı sağlık koşulları için kullanılan çeşitli doğal ilaçlar vardır. Pamuğu doğal bir ilaç olan sirke ile birleştirerek göbek deliği sorunlarını etkili bir şekilde ortadan kaldırabilirsiniz.

Antik çağlardan beri kullanılan ve çeşitli rahatsızlıkların tedavisinde etkinliğiyle bilinen sirkeye batırılmış pamuğun bu şikayetlere çare olduğu kanıtlanmıştır.

Yaşlı eşlerin yöntemi olarak bilinen asırlık bir teknik olmasına rağmen, çeşitli sağlık sorunlarının çözümünde şaşırtıcı derecede etkilidir.

Göbek deliği şikayetlerini ortadan kaldırmak için sirkeli pamuk yöntemini ya gece yatmadan önce ya da gündüz saatlerinde uygulayın.

SİRKELİ PAMUĞU GÖBEK DELİĞİNİZE KOYUN

Sirkeye batırılmış pamuğun göbek deliği enfeksiyonlarına karşı doğal bir çare olarak kullanılması eski çağlardan beri uygulanmaktadır. Bu teknik karın ve mide bölgelerindeki sorunların önlenmesinde oldukça etkilidir.

Göbek deliğinize sirkeli pamuk koymak, mide asidini dengeleyerek sindirime yardımcı olduğundan, 7'den 70'e her yaştaki bireylerin ortak şikayeti olan karın ağrısını hafifletebilir.

Sirkeye batırılmış pamuk ateşi düşürme özelliğine sahip olduğundan, grip ve soğuk algınlığından kaynaklanan ateşin giderilmesinde de etkilidir.

Kadınların yaşadığı ve işkenceden daha yoğun olabilen adet ağrıları sırasında sıklıkla ortaya çıkan kas spazmlarını gevşeterek kan dolaşımını etkili bir şekilde arttırdığı için etkili bir ağrı kesici sunar.

Ayrıca sirkeli pamuk tekniği kabızlık sorunlarının hafifletilmesinde oldukça etkilidir. Sirke, bağırsak hareketlerini uyarmada ve kabızlığa katkıda bulunan toksinlerin vücudunuzdan atılmasında güçlü bir araçtır.