İşte Kabine Toplantısı Tarihi ve Saati

Kabnine toplantısı bugün olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın başkanlığında , haftalar sonra yüz yüze yapılacak kabine toplantısının tarihi nedir? İşte bakanlar kurulu tarihi.

İşte Kabine Toplantısı Tarihi ve Saati

İşte kabine toplantısı tarihi.

Büyük merakla beklenen kabine toplantısı için kritik gün geldi. Ancak bugün Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplanmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Libya Başbakanı Sarrac ile bir toplantı gerçekleştirdi ve 17.00 civarında bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında Libya 'da son duruma değinildi ve işbirliği mesajları verildi.

ERDOĞAN ANKARA'YA GELDİ

Korona pandemisi sürecinde İstanbul 'da olan ve süreci buradan yöneten Cumhurbaşkanı Erdoğan, normalleşmenin başlamasının ardından Ankara 'ya döndü. Son 2 aydır Bakanlar Kurulu toplantısı video konferans yöntemi ile gerçekleşiyordu. Ankara 'ya gelen Erdoğan , haftalar sonra ilk defa Kabine toplantısını yüz yüze yapacak.

KABİNE TOPLANACAK MI?

Kabine toplantısının bugün olması bekleniyordu. Ancak Millliyet 'in haberine göre kabine toplantısı ertelendi. Toplantının 8 Haziran 2020 Pazartesi günü yapılması bekleniyor. Toplantının 15.30 civarında başlaması bekleniyor.  Bir erteleme daha olması durumunda toplantının 11 Haziran Perşembe olması bekleniyor. 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KARARI BEKLENİYOR >> DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA