Ziraat Bankası tüm müşterilerine duyurdu! Bu SMS geldiyse 8500 TL para iadesi yapılacak

Ziraat Bankası en fazla müşteri portföyüne sahip kamu bankalarının başında geliyor. Ziraat Bankası müşteri iseniz bu haber size bakmadan geçmeyin. İşte detaylar…

Ziraat Bankası tüm müşterilerine duyurdu! Bu SMS geldiyse 8500 TL para iadesi yapılacak

Bankaların çok sık yaptığı alışveriş kampanyalarının yanı sıra son günlerde sürekli olarak karşımıza çıkan çeşitli işlemlere karşılık yapılan promosyon kampanyaları, vatandaşların işine gelmeye başladı. Bu kampanyalardan birini gerçekleştiren Ziraat Bankası, açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

para

ZİRAAT BANKASI’NDAN SON DAKİKA SÜRPRİZİ! 8 BİN 500 TL’YE KADAR PARA İADESİ YAPILACAK!

Temmuz ayı çerçevesinde yeni kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, tatil kampanyalarına odaklandı ve kampanya katılımcılarına 8 bin 500 TL para iadesi yapacağını duyurdu. Peki kampanya koşulları neler? Detaylar burada…

Temmuz, Nisan, Mayıs ve haziran aylarında üst üste kampanyalar düzenleyen ve katılımcı müşterilerine ek taksit, indirim ve TL hediye gibi fırsatlar sunan Ziraat Bankası, yeni kampanyasını duyurdu.

Yazın gelmesi nedeniyle tatil kampanyalarına ağırlık veren Ziraat Bankası, Coral Travel iş birliğiyle kampanyaya katılan müşterilerine 8 bin 500 TL'ye kadar para iadesi yapacağını duyurdu. Ziraat Bankası ayrıca kampanyanın 31 Temmuz tarihine kadar devam edeceğini ve bu tarihten sonra oluşan masrafların kampanya kapsamına dahil edilmeyeceğini duyurdu. Buna göre Bankkart kredi veya banka kartı özelliği ile Coral Travel’da 25 bin liradan 49 bin 999 liraya kadar yapacağınız nakit veya taksitli harcamalarınıza 2 bin 500 lira Bankkart Lira ve 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira- Nakit olarak 99 bin 999 lira. Peşin veya taksitli 100 bin lira ve üzeri harcamaya 5 bin 500 Bankkart Lirası, 100 bin lira ve üzeri harcamaya ise 8 bin 500 Bankkart Lira hediye edilecek.

ZİRAAT BANKASI CORAL TRAVEL KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım Bankkart Mobil, Bankkart.com.tr üzerinden veya 4757'ye CORAL yazıp SMS göndererek yapılabilir. Kampanyadan yararlanmak için asıl kart sahibinin kampanyaya katılması yeterlidir.

Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır. Kampanyadan Bankkart Lirası kazanmak için alışverişin Bankkart POS cihazından yapılması gerekmektedir.

Kazanılan Bankkart lirası 7 Ağustos'ta yüklenecek ve 9 Eylül'de kullanılabilecek. Kullanılmayan banka kartı liraları 10 Eylül'de geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazlı olup, kampanyadan bir müşteri en fazla 8 bin 500 TL Bankkart Lirası kazanabilecektir. Ayrıca kazanılan Bankkart liraları Bankkart sözleşmesi kapsamında üye firmalarımızda da kullanılabilmektedir.