Ziraat Bankası müşterilerine tek tek SMS gönderildi! 1000 TL indirim müjdesi verildi

Ziraat Bankası, cüzdanında Ziraat Bankası kartı bulunan müşterilerine müjdeli bir haberle yaklaşıyor! Yepyeni bir kampanya ile gözleri üzerine çeken banka, 1 Mart'tan itibaren başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan özel fırsatlarla dikkatleri üzerine çekiyor. İşte tüm detaylar...

Ziraat Bankası müşterilerine tek tek SMS gönderildi! 1000 TL indirim müjdesi verildi

Ziraat Bankası, sıkça ilgi gören ve geniş kesimlerce beğenilen kampanyalarıyla yine gündemde! Son haberlere göre, 1 Mart'ta başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan yeni bir kampanya duyuruldu. Ziraat Bankası'nın ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden aktarılan kampanya detaylarına göre, 5 bin Türk Lirası ve üzeri otel rezervasyonları için 500 Türk Lirası, 10 bin Türk Lirası ve üzeri rezervasyonlar için ise tam 1000 Türk Lirası indirim sağlanacak.

Kampanya hakkında yapılan açıklamaya göre, Ziraat Bankası müşterileri, banka kartlarının veya kredi kartlarının özelliği olan Bankkart ile ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden yapacakları rezervasyonlarda indirimden yararlanabilecekler. 5.000 Türk Lirası ve üzeri rezervasyonlarda 500 Türk Lirası, 10.000 Türk Lirası ve üzeri rezervasyonlarda ise tam 1.000 Türk Lirası indirim fırsatı sunulacak.

Bu harika fırsattan yararlanmak için Ziraat Bankası müşterilerinin tek yapması gereken, Bankkart'larıyla veya kredi kartlarıyla ENUYGUN mobil uygulamasına giriş yaparak rezervasyonlarını gerçekleştirmek. Kampanya koşulları ve detaylarıyla ilgili daha fazla bilgi almak için Ziraat Bankası'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Tatil planlarınızı daha ekonomik hale getirmek için bu fırsatı kaçırmayın!

 

SON TARİH 30 NİSAN: ZİRAAT BANKASI'NDAN YENİ TATİL KAMPANYASI!

Ziraat Bankası, sıkça ilgi gören ve geniş kesimlerce beğenilen kampanyalarıyla yine gündemde! Son haberlere göre, 1 Mart'ta başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan yeni bir kampanya duyuruldu. Ziraat Bankası'nın ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden a

 

Kampanya koşulları netlik kazandı ve fırsatları değerlendirmek isteyenler için belirlenen bazı şartlar bulunuyor. Kampanya hakkında yapılan açıklamalar şu şekilde:

-ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden üyelik oluşturarak gerçekleştirilen 5.000 Türk Lirası ve üzeri otel rezervasyonlarında 500 Türk Lirası indirim, 10.000 Türk Lirası ve üzeri rezervasyonlarda ise tam 1.000 Türk Lirası indirim sağlanacaktır.

-Kampanya, 1 Mart - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

-5.000 Türk Lirası ve üzeri otel rezervasyonlarında kullanılacak olan 500 Türk Lirası indirimden faydalanmak için ödeme ekranında bulunan "Kupon Kodu" alanına OTEL500 kodu girilmelidir.

-10.000 Türk Lirası ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerli 1.000 Türk Lirası indirimden yararlanmak için ise ödeme ekranında bulunan "Kupon Kodu" alanına OTEL1000 kodu girilmelidir.

-Bir müşteri, kampanyadan yalnızca bir defa yararlanabilecektir.

-Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başkan ve Bankkart Business kartları ile yapılan işlemler de kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

-Kod kullanılmadan gerçekleştirilen işlemlerin kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceği önemle belirtilmektedir.

Bu kampanya ile tatil planlarınızı daha ekonomik hale getirme fırsatını kaçırmayın! Detaylı bilgi ve kampanya şartları için Ziraat Bankası'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.