Ziraat Bankası bu seferde bayram kampanyasıyla gündemde! 7.500 TL bayram ikramiyesi hesaplarda

Müşterilerine özel hizmetler sunmaya devam eden Ziraat Bankası şimdi ise Kurban Bayramı öncesi vatandaşa özel bir kampanya duyurusu yaptı. İşte detaylar…

Ziraat Bankası bu seferde bayram kampanyasıyla gündemde! 7.500 TL bayram ikramiyesi hesaplarda

Her gün müşterilerine özel kampanya bilgisi sunan Ziraat Bankasından vatandaşa Kurban Bayram öncesi kampanya haberi geldi. Detaylar haberimizde…

dizi

ZİRAAT BANKASI’NDAN 7 BİN 500 TL BAYRAM YARDIMI! BAYRAMDAN ÖNCE HESAPLARDA!

Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, tüm kampanyalarını arka arkaya duyurdu ve yeni kampanyasında 7 bin 500 TL hediye edeceğini duyurdu. Peki kampanya koşulları neler? Detaylar burada…

En çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olan Ziraat Bankası, yeni kampanyalarını müşterileriyle paylaşmaya devam ediyor. Ziraat Bankası hemen hemen tüm sektörlerde kampanyalar yürütürken aynı zamanda müşterilerine bedava Bankkart lirası dağıtıyor.

 Mayıs ayında düzenlediği yeni kampanyanın duyurusunu yapan banka, kampanyaya katılan müşterilerin hesaplarına 7.500 TL yatıracağını duyurdu. Kampanyaya katılım için son tarih 31 Mayıs olsa da kampanyadan kazanılan Bankkart Pound'larının da Kurban Bayramı hediyesi olarak değerlendirileceği biliniyor.

Buna göre Bankkart'ın kredi veya banka kartı özelliğiyle Coral Travel'da 25.000 liradan 49.000 liraya kadar peşin veya taksitli alışverişlerde 2.500 lira, 50.000 liradan 99.000 liraya kadar peşin veya taksitli alışverişlerde 5.000 lira ödül alacak. 999 lira. 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde bin liralık Bankkart lirası, 7 bin 500 liralık Bankkart Lirası hediye edilecek.

ZİRAAT BANKASI 7 BİN 500 TL BANKKART LİRA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanyaya katılım Bankkart Mobil,bankkart.com.tr üzerinden veya 4757'ye CORAL yazıp SMS göndererek yapılabilir.

Programdan yararlanmak için asıl kart sahibinin programa katılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanyadan Bankkart Lirası kazanmak için alışverişin Bankkart POS cihazından yapılması gerekmektedir.

Kazanılan banka kartı lirası 7 Haziran 2024 tarihinde yüklenecek ve 11 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan banka kartı lirası ise 12 Temmuz 2024 tarihinde geri çekilecektir.

Kampanya müşteri bazında düzenlenecek olup, bir müşteri kampanyadan tek seferde maksimum 7 bin 500 TL Bankkart Lirası kazanabilecek.