Ziraat Bankası, Bayramınızı Şenlendirecek 250 TL'lik Harçlık Kampanyasıyla Karşınızda!

Ziraat Bankası, Kurban Bayramı öncesi müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Bankkart ile yapılan alışverişlerde 250 TL Bankkart Lira kazanma şansı var. Kampanya 2 Temmuz'a kadar geçerli. Kaçırma!

Ziraat Bankası, Bayramınızı Şenlendirecek 250 TL'lik Harçlık Kampanyasıyla Karşınızda!

Türkiye'de Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bankalardan da yeni kampanyalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası da müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyaya katılan Ziraat Bankası müşterileri, bayram harçlığı olarak 250 TL kazanma şansına sahip olacaklar.

ziraat-bankasi.webp

Ziraat Bankası Bayram Harçlığı Kampanyası Detayları

Kampanya, 2 Temmuz tarihine kadar devam edecek ve banka müşterilerine birçok avantajlı fırsat sunacak. Kampanyaya katılmak isteyenler için aşağıdaki detaylar önem taşıyor:

  1. Kampanyadan yararlanmak için müşterilerin Bankkart ile Bankkart anlaşmalı marketler, giyim ve ayakkabı mağazaları, aksesuar satan işletmeler, kafe ve restoranlardan tek seferde 500 TL ve üzeri alışveriş yapmaları gerekmektedir.

  2. Bankkart POS cihazlarından gerçekleştirilen bu alışverişlerde toplamda 250 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.

  3. Kampanya 21 Haziran - 2 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil uygulaması, resmi internet sitesi veya BAYRAM yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabilir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

  4. Bankkart Lira kazanabilmek için kampanyaya katılım sağlamadan önce alışveriş yapılması gerekmektedir.

  5. Kampanya, Bankkart ile Bankkart anlaşmalı iş yerlerindeki alışverişlerde geçerlidir ve yalnızca e-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir.

  6. Aynı gün içerisinde aynı iş yerinden yapılan harcamalar arasından sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

  7. Bankkart Liralar, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecektir.

  8. Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özellikleriyle yapılan işlemler kampanyaya dahil olup, peşin veya taksitli olarak gerçekleştirilebilir.

  9. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 250 TL Bankkart Lira kazanabilir.

  10. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleriyle yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

  11. Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından gerçekleştirilebilir. İptal, iade, Bankkart Lira kullanımı ve nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

  12. Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

  13. Kampanya dönemi içerisinde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda, verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

  14. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

Kurban Bayramı öncesi Ziraat Bankası'nın düzenlediği bu kampanya, müşterilere ekonomik anlamda destek olmayı hedeflemektedir. Banka müşterileri, alışverişlerini Bankkart ile gerçekleştirerek bayram harçlığı olarak 250 TL Bankkart Lira kazanabilirler. Kampanya detaylarını inceleyen vatandaşlar, avantajlı fırsatlardan yararlanmak adına Ziraat Bankası'nın bayrama özel kampanyasına katılım sağlayabilirler.