Yurt dışında çalışmak isteyen vatandaşlarımız için dolgun maaşlı iş listelesi! Personel alımları başladı!

İş arayanlar için önemli bir adım olan İŞKUR'un yurt dışında sunmuş olduğu iş fırsatları, kariyerine yurt dışında çalışarak devam edecek vatandaşlarımıza özel haber, İşte size İŞKUR'un sunduğu fırsatlar hakkında detaylı bilgi!

Yurt dışında çalışmak isteyen vatandaşlarımız için dolgun maaşlı iş listelesi! Personel alımları başladı!

İŞKUR, iş arayanlara sunduğu yurt dışı iş fırsatları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 21-31 Ağustos tarihleri arasında başlayan başvurularla, yurt dışında çalışma hayali kuranlar için 2.350 dolar maaşla işçi alımı gerçekleştiriliyor. Bu fırsatlar, Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet adresi üzerinden duyuruldu.

İş Başvurularınızı Şimdi Gerçekleştirin!

İlgilenen adaylar, yurt dışında çalışma fırsatlarını yakalamak için İŞKUR'un resmi internet sayfasını ziyaret edebilirler. Başvurular, hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirilebilir. Başvurularınızı yaparken dikkat etmeniz gereken adımlar ise şunlardır:

  1. İnternet Sayfasına Giriş: iskur.gov.tr

  2. İş İlanlarına Göz Atın: Yurt dışında çalışma fırsatlarına dair yayımlanan ilanları inceleyerek, sizin için en uygun pozisyonu belirleyin.

  3. Başvurunuzu Yapın: İlgilendiğiniz iş ilanını bulduktan sonra, başvurunuzu hemen gerçekleştirin. Başvuru sürecini eksiksiz ve doğru bir şekilde tamamlayarak şansınızı artırın.

İş İlanlarından Bazıları

Pazarlama Sorumlusu Aranıyor - Sırbistan Belgrad

Sırbistan Belgrad'da bulunan iş yerinde, giyotin ve pergole işinin satış ve pazarlama bölümünden sorumlu çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duyuluyor. İş ilanı, satış deneyimi olan ve İngilizce bilen adayların başvurularını bekliyor. Askerlik durumu askerliğini tamamlamış veya muaf olan adaylar tercih edilecektir.

İlan Numarası: 00007204352

Muhasebe Elemanı Aranıyor - Sırbistan Belgrad

Sırbistan Belgrad'daki iş yerinde özenli bir muhasebe personeli aranıyor. İş ilanı, İngilizce bilen adayların tercih edildiği bir pozisyonu içeriyor. Askerlik durumu askerliğini tamamlamış veya muaf olan adaylar için uygun bir fırsat sunulmaktadır.

iskur.png

İlan Numarası: 00007204337

Uluslararası Tır-Çekici Şoförleri Aranıyor

Uluslararası taşımacılık yapacak tır-çekici şoförleri aranıyor. Uzun yola çıkabilecek, Avrupa vizesine sahip, sağlık açısından herhangi bir engeli bulunmayan adaylar tercih edilmektedir. Bu fırsat, yurt dışında çalışmayı düşünen şoförler için ideal bir kariyer adımı olabilir.

İlan Numarası: 00007180459