Yeni İş Bankası Kampanyasıyla Market Alışverişlerinde Yüzde 50 İndirim!

İş Bankası son kampanyasıyla müşterilerini sevindiriyor. Yapılan açıklamaya göre, market alışverişlerinde geçerli olan kampanyaya katılanlar, büyük avantajlardan yararlanacak. İşCep uygulamasıyla kolayca başvuru yapabilirsiniz. Ayda 500 TL'ye kadar geri ödeme ve toplamda 1.000 TL'ye kadar indirim fırsatı sizi bekliyor. Acele edin, kampanya 31 Temmuz'a kadar geçerlidir!

Yeni İş Bankası Kampanyasıyla Market Alışverişlerinde Yüzde 50 İndirim!

İş Bankası, yaptığı kampanyalar ve hediye puanlarıyla dikkatleri üzerine çeken bir banka olarak bilinmektedir. Son açıklamasında müşterilerine 1.000 TL'lik bir hediye sunacaklarını duyurdu. Kampanyanın detayları ve merak edilenler haberimizde bulunmaktadır.

para2.jpg

Yüzde 50 İndirimli Market Alışverişi Fırsatı

İş Bankası, yeni kampanyasını resmi web sitesi üzerinden duyurdu. Yapılan açıklamada, kampanya kapsamında yapılan market harcamalarının yüzde 50'si kadar ödeme yapılacağı belirtildi. İlgili detaylar aşağıda aktarılmıştır:

İşCep Uygulamasıyla Kampanyaya Katılma

İş Bankası, son kampanyasıyla dikkat çekmektedir. Yapılan açıklamaya göre,market alışverişlerinde geçerli olan kampanyaya katılan müşteriler büyük ödüller kazanabileceklerdir.

is-bankasii.jpg

Banka tarafından yapılan açıklamada, 30 Haziran tarihine kadar İşCep uygulaması aracılığıyla "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğiyle İş Bankası müşterisi olan ve ardından İş Bankası kredi kartı başvurusu yapan kişilerin faydalanabileceği ifade edildi.

Yüzde 50 İndirim Fırsatı

Banka müşterileri, market harcamalarının yüzde 50'sine kadar olan tutarın ayda 500 TL'ye kadar geri alabileceklerdir. Banka bu kampanya dahilinde toplamda ise 1.000 TL'ye kadar indirim avantajı sunmaktadır.

İndirim Fırsatları Detayları

31 Temmuz tarihine kadar tek seferde yapılan her 100 TL ve üzeri alışveriş için yüzde 50 indirim fırsatı sunulmaktadır. Aylık olarak ise en fazla 500 TL'ye kadar indirim elde edilebileceği ve toplamda ise 1.000 TL'ye kadar indirim fırsatının olduğu resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuştur.

is-bankasiii.jpg

Kampanyaya Dahil Olan Kartlar

Banka tarafından hazırlanan kampanyaya İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Privia Black, Privia, Maximiles Black ve Maximum Gençlik özelliklerine sahip kartlar dahil edilmiştir.

İş Bankası müşterileri, bu özel kampanya sayesinde yaptıkları alışverişlerden yararlanarak hem indirim avantajı elde edebilecekler hem de 1.000 TL'lik hediye kazanma şansına sahip olacaklardır. Kampanyanın detayları ve katılım koşulları bankanın resmi web sitesinde yer almaktadır.