Yapı Kredi promosyonda şov yaptı! TCKN bildirene 26.250 TL promosyona imza atıldı

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Yapı Kredi, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla promosyon tutarlarını güncelledi. Emeklilere yönelik yapılan bu düzenleme ile yeni promosyon tutarları dikkat çekiyor.

Yapı Kredi promosyonda şov yaptı! TCKN bildirene 26.250 TL promosyona imza atıldı

Yapı Kredi, emekli müşterilerine yönelik sağladığı promosyon tutarlarını önemli ölçüde artırarak, 46 bin TL ve 26 bin 250 TL olarak güncelledi. Banka, emekli müşterilerinin maaşlarını Yapı Kredi’ye taşıması durumunda bu cazip promosyonlardan yararlanabileceklerini belirtti.

YAPI KREDİ

PROMOSYON KAMPANYASININ DETAYLARI

Yapı Kredi’nin yeni kampanyası kapsamında, emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilere sunulan promosyon miktarları oldukça dikkat çekici. Promosyon miktarları, müşterinin emekli maaşı tutarına ve maaşını bankaya taşıma süresine göre değişiklik gösterebiliyor. Banka yetkilileri, bu düzenlemeyle emekli müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediklerini ifade ediyor.

YAPI KREDİ'DEN BATMAN VE ÇUKUROVA BELEDİYELERİNDE PROMOSYON MÜJDESİ

Batman ve Adana Çukurova Belediyeleri, personellerine yönelik promosyon ödemelerinde en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası ile anlaşma sağladı. Yapılan ihaleler sonucunda, belediye çalışanlarına sağlanacak promosyon miktarları dikkat çekici rakamlara ulaştı.

BATMAN BELEDİYESİ’NDE PROMOSYON KAZANANI YAPI KREDİ

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen promosyon toplantısında birçok banka teklif verdi. Bu teklifler arasında en yüksek miktarı sunan Yapı Kredi, 2 bin 75 belediye çalışanına 3 yıl boyunca 26 bin 250 TL promosyon ödemesi yapacak. Bu ödeme, çalışanların finansal durumlarını iyileştirmeleri adına önemli bir katkı sağlayacak.

ÇUKUROVA BELEDİYESİ’NDE REKOR PROMOSYON İHALESİ

Adana Çukurova Belediyesi’nin düzenlediği promosyon ihalesinde ise çekişmeli anlar yaşandı. Açık artırma usulüyle yapılan ihale, 8’inci turda son buldu. Yapı Kredi Bankası, 3 yıllık dönem için her bir işçi başına 43 bin TL teklif sundu. Ancak, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ın talebi üzerine bu rakam 45 bin TL’ye yükseltildi. Böylece, Çukurova Belediyesi bünyesinde çalışan her işçi, 3 yıl boyunca 45 bin TL promosyon ödemesi alacak.

BAŞKAN KOZAY'DAN EMEKÇİLERE DESTEK MESAJI

Promosyon ihalesini yöneten Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, yaptığı açıklamada emekçilerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Kozay, "Yol arkadaşlarımız iyi günlerde güle güle harcasınlar. Biz her koşulda çalışma arkadaşlarımızın yanındayız. Hayırlı uğurlu olsun. Sonuçlanan ihaleye göre her bir işçimiz 45 bin TL promosyon alacak. Sahada, hizmet binamızda ve tesislerimizde fedakarca görevlerini en iyi şekilde yerine getiren emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. İhaleyi kazanan bankanın temsilcilerine de emekten ve emekçiden yana tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.