Yalnızca 48 Saat Kaldı! İş Bankası'yla Yapılan Market Alışverişlerinin Yarısı Sana Ait Olabilir!

İş Bankası ile market alışverişlerinizde yarısı bedava! İşCep üzerinden İş Bankası müşterisi olun, kredi kartınızla yapacağınız her alışverişte %50 indirim fırsatıyla toplamda 1.000 TL'ye kadar tasarruf edin. 30 Haziran'a kadar geçerli kampanyayı kaçırmayın!

Yalnızca 48 Saat Kaldı! İş Bankası'yla Yapılan Market Alışverişlerinin Yarısı Sana Ait Olabilir!

İş Bankası, internet sitesi aracılığıyla market alışverişlerinde indirim kampanyasını duyurdu. Bu kampanya kapsamında, İş Bankası'ndan yaptığınız alışverişlerin yarısı size bedava!

İş Bankası, internet sitesi üzerinden başlattığı kampanyayı duyurdu. Bu kampanya kapsamında, İşCep uygulamasında yer alan "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneği üzerinden ilk kez İş Bankası müşterisi olan kişilere kredi kartıyla market harcamalarında yüzde 50 indirim fırsatı sunulacak. Peki, kampanyanın detayları ve şartları nelerdir?

Son dönemde dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylar sebebiyle birçok ürün ve hizmete zam yapıldı. Bu zamlar sonucunda vatandaşların alım gücü oldukça azaldı. Bu durum karşısında vatandaşlar, bankaların sunduğu harcadıkça kazan kampanyalarını yakından takip etmeye başladı. Bu tür kampanyaları kaçırmak istemeyen vatandaşlar, bankaların sunmuş olduğu fırsatları araştırıyorlar.

paraa-001.webp

Biz de Uşak Gündem olarak, sizler için bu tür kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere sunmaya çalışıyoruz. Peki, İş Bankası tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir?

İş Bankası İndirim Kampanyası

30 Haziran tarihine kadar İşCep uygulamasının "Müşteri Olmak İstiyorum" bölümünde ilk kez İş Bankası müşterisi olarak İş Bankası kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilere, market harcamalarında aylık 500 TL'ye kadar yüzde 50 indirim sağlanacak.

Kredi kartınızla market kategorisinde faaliyet gösteren işyerlerinden 31 Temmuz 2023 tarihine kadar yapacağınız tek seferdeki en az 100 TL tutarındaki her alışverişinizde yüzde 50 indirim kazanma fırsatınız bulunacak. Aylık toplamda en fazla 500 TL olmak üzere toplamda 1.000 TL'ye varan indirim elde edebileceksiniz.

Bu kampanya, 01 Haziran 2023 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında İşCep uygulamasının "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneği üzerinden İş Bankası müşterisi olan kişilerle sınırlı olacaktır. Belirtilen şartları sağladığınız takdirde kampanyadan faydalanabileceksiniz.