Yakıt Masraflarınızı Azaltmanın En Akıllı Yolu: İş Bankası'ndan Dev Kampanya!

İş Bankası'nın akaryakıt kampanyasıyla yakıt alımlarında büyük indirim fırsatı! MaxiPuan'larınızı kullanarak tasarruf edin. İndirimler sadece Maximum Mobil uygulaması üzerinden geçerlidir. Bir sonraki alışverişinizde toplam tutardan indirim kazanabilirsiniz. Daha fazla akaryakıt, daha az maliyet! İş Bankası ile yakıt alımlarınızda avantajı yakalayın. Kampanya süresi sınırlıdır, acele edin!

Yakıt Masraflarınızı Azaltmanın En Akıllı Yolu: İş Bankası'ndan Dev Kampanya!

Akaryakıt fiyatları sürücülerin gündeminden düşmezken, İş Bankası da müşterilerine avantajlar sunarak bu durumu fırsata çeviriyor. Banka, akaryakıt ve otogaz alımlarında puanlarla indirim yapılacağını duyurdu. İş Bankası tarafından yapılan açıklamada, 30 Haziran tarihine kadar Maximum Mobil uygulamasının Pazarama Araçta Öde menüsünde bulunan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulaması üzerinden, Petrol Ofisi istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ikinci ve sonraki 300 TL ve üzeri her alışverişe Maxipuan verileceği bildirildi. Bu puanlar, bir sonraki yakıt alımında kullanılabilecek ve toplam tutardan indirim sağlayacak.

akaryakit.jpg

Akaryakıt ve Otogaza Özel İndirimler

Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuan'lar, yalnızca Maximum Mobil uygulamasının Pazarama Araçta Öde menüsü üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılabilecek. İş Bankası duyurusunda, MaxiPuan'ların 05 Temmuz 2023 tarihinde kartlara yükleneceği ve son kullanma tarihinin 31 Ağustos 2023 olduğu belirtildi.

Öte yandan, kazanılan puanların Maximiles'a dönüştürülemeyeceği ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacağı da duyuruda belirtilen diğer detaylardan biridir. Kampanyadan bir müşteri sadece bir kez faydalanabilecek ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilecektir.

akaryakitt.jpg

Kampanya Ayrıntıları

İş Bankası duyurusunda şu bilgilere yer verildi: "Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır."

İstanbul Akaryakıt Fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzinin fiyatı 23,98 TL iken, motorin (mazot) litre fiyatı 22,17 TL'dir. LPG litre fiyatı ise 10,59 TL olarak belirlenmiştir.

İstanbul Avrupa Yakası'nda ise bir litre benzinin fiyatı 24,00 TL, motorin litre fiyatı 22,13 TL ve LPG litre fiyatı 10,62 TL olarak uygulanmaktadır.

akaryakittt.jpg

Ankara Akaryakıt Fiyatları

Ankara'da benzinin litre fiyatı 24,39 TL, motorinin litre fiyatı 22,58 TL ve LPG'nin litre fiyatı 10,77 TL'dir.

İzmir Akaryakıt Fiyatları

İzmir'de benzinin litre fiyatı 24,38 TL, motorinin litre fiyatı 22,66 TL ve LPG'nin litre fiyatı 10,66 TL olarak belirlenmiştir.

Artık İş Bankası'nın akaryakıt kampanyası sayesinde MaxiPuan'larınızı kullanarak yakıt alımlarınızda indirim sağlayabilirsiniz. Bu avantajlı kampanyadan faydalanmak için belirtilen tarihler arasında alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.