Yakınlarınızdan borç istemeyin! Ziraat Bankası kredi faizlerini şak diye düşürdü

Son zamanlarda yaşanan ekonomik kriz ile beraber vatandaşın nakit ihtiyacı arttı. Elindeki nakit parası ay sonunu getiremeyen vatandaş nakit para arayışına giriyor bu durumda Ziraat Bankası vatandaşın acil ihtiyacını karşılayacak bir kampanya başlattı. İşte haberin detayları…

Yakınlarınızdan borç istemeyin! Ziraat Bankası kredi faizlerini şak diye düşürdü

Artan fiyatlar yapılan zamlar derken vatandaş ay sonunu getiremiyor hal böyle olunca nakit para bulmak için bir arayışa giriyorlar. En fazla kampanya düzenleyen kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, vatandaşın yüzünü güldürecek bir kampanya başlattı. Detaylar haberimizde…

kar

BÜTÇENİZE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ! UYGUN FAİZ ORANLARIYLA HEMEN BAŞVURUN!

Faizlerin yükseldiği bu dönemde Ziraat Bankası, düşük maliyetli ihtiyaç kredisi sağlayarak kullanıcılara önemli bir fırsat sunuyor. 10.000 TL'ye varan krediler uygun koşullarla sizi bekliyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN DÜŞÜK MALİYETLİ KREDİ FIRSATI

Ziraat Bankası, kredi faiz oranlarının artabileceği bu dönemde günlük harcamalara alternatif sunarak kullanıcılara önemli bir fırsat sunuyor. Bir sigara paketinin maliyetini dahi dikkate alan bir yaklaşımla 10.000 TL ihtiyaç kredisini çok uygun şartlarda vermeyi teklif ediyorlar.

ZİRAAT BANKASI'NDAN KOLAY KREDİ BAŞVURUSU

Günlük harcamalarınızı yeniden düzenleyerek ihtiyaçlarınız için bu krediden yararlanabilirsiniz. Ziraat Bankası'nın sunduğu ihtiyaç kredisi başvuruları, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan dijital platform üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor. Gelir belgesi veya kefil olmadan sunulan bu kredi olanağına Ziraat Bankası şubesinin mobil uygulamasından kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Bu sayede evinizden çıkmadan pratik bir şekilde ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI KREDİ DETAYLARI

Ziraat Bankası ihtiyaç sahiplerine 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi sağlıyor. Bu kredi ile kişisel ihtiyaçlarınızı uygun faiz oranları ve esnek ödeme yöntemleriyle karşılayabilirsiniz. Bankanın açıkladığı güncel ihtiyaç kredisi faiz oranı %4,24 olarak gerçekleşti. 36 ay vadeli alınan 10.000 TL ihtiyaç kredisinin aylık ödeme tutarı 644,62 TL, günlük ödemelerin maliyeti ise yaklaşık 21,48 TL oluyor. Bu hesaplama ile en ucuz sigara paketinin yarı fiyatına, günlük 10.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz.