Volkswagen gemileri yaktı! En çok satan modelini 678 bin TL'ye kadar düşürdü

Son zamanlarda yükselen enflasyonla mücadele etmeye çalışan vatandaş yükselen otomobil fiyatlarından şikâyet ediyorlardı. Ancak o araba markası sıfır otomobiller için büyük bir kampanya başlattığını duyurdu. İşte detaylar…

Volkswagen gemileri yaktı! En çok satan modelini 678 bin TL'ye kadar düşürdü

Sıfır araç sahibi olmak isteyen vatandaşın yüzünü güldürecek haber Volkswagen’den geldi. Detaylar haberimizde…

işçi

678 BİN TL’YE SIFIR VOLKSWAGEN POLO MÜJDESİ!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Volkswagen, ÖTV'siz otomobil satışına başlayarak Polo modelini 678 bin TL'ye sattığını duyurdu. Peki özel tüketim vergisi indiriminden kimler yararlanıyor? Detaylar burada…

Türkiye'de son yıllarda derinleşen ekonomik kriz, yükselen dolar kuru, Türk lirasındaki değer kaybı ve rekor enflasyon nedeniyle iğneden ipliğe kadar her üründe resmen büyük fiyat artışları uygulanmaya başlandı. . Bu kapsamda sıfır otomobil fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşırken, ikinci el otomobil fiyatları da buna paralel olarak arttı.

Bu nedenle araba almak isteyen vatandaşların paraları tükenmeye başladı. Taşıt kredilerinde artan faiz oranları nedeniyle araba satın almak hayal haline geldi. Ancak devletin bazı vatandaşlara sağladığı özel satış vergisi indirimi, araba satın almak için büyük bir fırsat haline geldi.

Devlet, %40 ve üzeri engelli vatandaşlara yeni araba alırken gelir vergisi indirimi sunuyor. Bu bağlamda 1,5 milyon VND değerindeki otomobiller bile çok uygun fiyata alınabiliyor.

ÖTV indiriminden yararlanmak için SGK'dan %40 ve üzeri engelli olduğunuzu teyit eden belgeler almanız yeterli. Bu belgeyi alan engelli vatandaşlar yeni araç alırken ÖTV indiriminden yararlanabiliyor.

 Bu kapsamda dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan ve Türkiye'de önemli bir müşteri potansiyeline sahip olan Volkswagen, Polo modelini indirimli ÖTV ile satışa sundu. Volkswagen, ÖTV indiriminden yararlanacak vatandaşlara Polo modelini 678 bin TL'ye sattı.

Dolayısıyla yüzde 40 ve üzerinde engellilik durumu bulunan ve bu engelini SGK'dan alacağı belgelerle kanıtlayabilen vatandaşlar, sadece 678 bin TL'ye Volkswagen Polo sahibi olabilecek.

ÖTV İNDİRİMLİ VOLSWAGEN POLO FİYATLARI

Volkswagen Polo 1.0 80 Beygir Impression Manuel Vites: 678 bin 765 Türk Lirası

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 Beygir Life Manuel Vites: 710 bin 222 Türk Lirası

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 Beygir Life DSG Otomatik: 754 bin 556 Türk Lirası

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95 Beygir Style DSG Otomatik: 809 bin 278 Türk Lirası

Volkswagen Polo 1.0 TSI 110 Beygir Life DSG Otomatik: 813 bin 000 Türk Lirası

Volkswagen Polo 1.0 TSI 110 Beygir Style DSG Otomatik: 840 bin 444 Türk Lirası