Vakıfbank borçtan kurtaran kampanyayı patlattı! Maaşınıza göre bu miktarı şipşak çekebileceksiniz!

Vakıfbank'a giden maaşının 8 katına kadar ödeme alıyor. İşte detaylar..

Vakıfbank borçtan kurtaran kampanyayı patlattı! Maaşınıza göre bu miktarı şipşak çekebileceksiniz!

Vakıfbank tarafından yeni bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında maaş miktarının 8 katı kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecek. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kullanıcılarına, en düşük faiz oranlarından faydalanmaları koşuluyla kredi imkanı sunuyor. Vakıfbank'ın tüketici finansman kampanyasına katılmak istiyorsanız, bankanın belirlediği kredi koşullarını sağlamanız durumunda paranızın aynı gün yatırılacağından emin olabilirsiniz. VakıfBank, 20.000 TL üzeri kredi başvurusunda bulunmak isteyenler için gelir belgesi olmadan kredi işlemlerini gerçekleştirmekte, 20.000 TL üzeri krediler için ise belgeli banka şubeleri aracılığıyla kredi işlemlerini gerçekleştirmektedir.

VAKIFBANK'TAN İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Vakıfbank ihtiyaç kredisi

Vakıfbank aracılığıyla kredi kullanmak isteyenler, bankanın sunduğu bu kredi kampanyasına sadece çalıştıkları süre boyunca değil, emekli maaşlarını alırken de katılarak destek alabiliyorlar. Bireysel İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında Vakıfbank üzerinden işlem yapmak isteyen vatandaşlara sunulan yeni kredi limitleri, uygun faiz oranlarıyla hesaplarına kredi yatırılarak sağlanıyor.

Kredi işlemlerinizi Vakıfbank üzerinden hızlı olarak gerçekleştirmek istiyorsanız size en yakın olan banka şubesine giderek kimliğinizi kullanarak işlem gerçekleştirebilirsiniz. Banka müşterisi iseniz günün 24 saati kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Hesabınızdan aldığınız internet şifresini kullanarak Vakıf mobil uygulamasından 7/24 ulaşabilirsiniz.