Ucuz otomobil arayanlara bomba gibi liste! Tamamı 500 bin TL'nin altında kapış kapış satılıyor

Uygun fiyata otomobil arayanlara müjde! 500 bin TL'nin altında arabalar kapış kapış gidiyor. Egea'dan daha ucuz otomobil sizler için paylaştık. İşte ayrıntılar.

Ucuz otomobil arayanlara bomba gibi liste! Tamamı 500 bin TL'nin altında kapış kapış satılıyor

Mart ayında uygun fiyatlı sıfır otomobil fiyatları yükseldi, son dönemde birçok kişi ikinci el otomobile yöneldi. Bu konuda Hyundai, Fiat, Renault ve Kia gibi birçok otomobil firması çeşitli kampanyalarla ilgi çekmeye çalışmaktadırlar. 

otomobil

Mart ayı güncel fiyatlara göre Citroen Ami'nin uygun modeli dikkat çekiyor.

Hyundai ve Fiat, uygun fiyatlı i10 ve Egea modelleriyle Türkiye otomobil pazarında büyük ilgi görmektedir. Ancak geçerli fiyat listelerine baktığımızda Citroen Ami modelinin fiyat konusunda diğer markaları geride bıraktığını görmekteyiz. Fiat otomobil firması Ege modeli; Sedan, Cross ve Cross Wagon modelleriyle dikkat çekiyor. Fiat'ın en uygun fiyatlı Egea modeli olan sedan versiyonu öne çıkıyor.

EGEA'DAN DAHA UYGUN BİR OTOMOBİL

Fiat Egea Sedan modelleri Easy'ye en uygun donanıma sahiptir. 2024 Fiat Egea 1.4 Fire 95 HP versiyonunun kampanya fiyatı 939.900 TL olarak belirlendi. Hyundai'nin en ucuz arabası i10 modelidir. Hyundai i10 2024 model yılı araç Egea'dan daha ucuza satılıyor.

Hyundai i10 modelinin başlangıç ​​fiyatı 806.000 TL olarak açıklandı.

otomobil

Model yılı Kia Picanto (2024) başlangıç ​​fiyatı 855.000 TL iken, model yılı Renault Taliant (2023) başlangıç ​​fiyatı 864.900 TL olarak belirlendi. Bu noktada Hyundai'nin uygun fiyatlı i10 modeli dikkat çekiyor.

Yeni araba almak isteyen birçok vatandaş fiyat araştırması yapıyor. Bu bağlamda farklı otomobil firmalarının sunduğu modellere bakıyoruz.

otomobil

Citroen Ami modeli mart ayının en uygun fiyatlı yeni otomobili olarak öne çıkıyor. 2024 Citroen Ami'nin satış fiyatı 437 bin TL olarak belirlendi.