TOKİ sudan ucuza arsa satıyor! Yüzde 25'ini peşin veren o illerde kelepir arsaları kapacak

TOKİ, Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova'daki 229 arsayı açık artırma yöntemiyle satacak.

TOKİ sudan ucuza arsa satıyor! Yüzde 25'ini peşin veren o illerde kelepir arsaları kapacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye genelinde birçok şehirde uygun fiyatlarla 229 araziyi satışa çıkarıyor. Bu araziler, Adana'dan Yalova'ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada, açık artırma yöntemiyle sahiplerini bulacak.

28 Aralık 2023 tarihinde düzenlenecek olan açık artırmada, TOKİ'nin 24 ildeki toplam 229 arazisi yatırımcılara sunulacak. Konut, ticaret, sanayi, turizm tesisleri ve plansız alanlara yönelik olan bu arazilere sahip olmak isteyenler, yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade seçeneği ile bu avantajlı fırsattan yararlanabilecekler. Ayrıca, bir adet resmi kurum alanı da kiralanacak.

arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından organize edilen açık artırmada, toplam muhammen bedeli 4.674.424.547 TL olan 1.418.364 m2 büyüklüğündeki araziler, en iyi teklifi verenlerin sahip olacağı bir değere sahiptir.

Açık artırma etkinliği, 28 Aralık 2023 Perşembe günü saat 10.30'da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ Küçükçekmece İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca, teklif verme imkanı sadece bu mekanlarda değil, aynı zamanda "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden de sağlanabilecek.

KDV'den muafiyet avantajı sunan ve yüzde 25 peşinat ile 48 ay vade imkanı sağlayan bu satış, Ankara'da konut ve plansız alanlar, Antalya'da turizm tesis alanı, İzmir'de sanayi bölgesi, Kocaeli'de ticaret, Konya'da kentsel gelişim, Uşak'ta konut ve Tekirdağ'da lojistik tesis alanları gibi çeşitli nitelikte arsaları içermektedir.