TOKİ o illere ucuz konut müjdesi verdi! Kiradan ucuz taksitle 3+1 konut başvuruları açıldı

Uygun taksitlerle artık ev sahibi olunabilecek. Büyük kampanya başlatıldı. Uygun taksitle nasıl ev sahibi olunur? Detaylar haberimizde.

TOKİ o illere ucuz konut müjdesi verdi! Kiradan ucuz taksitle 3+1 konut başvuruları açıldı

Uygun fiyat, uygun taksitle ev sahibi olunabilir. TOKİ'den güvenilir ve uygun fiyatlarla ev alabilinecek. Taksit seçenekleri nasıl olacaktır? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

UYGUN TAKSİTLERLE EV SAHİBİ OLUNABİLECEK!

Güvenilir ve uygun taksitlerle ev sahibi olmak oldukça zor. TOKİ, memurlar için büyük avantaj sundu. Memur, memur emeklilerinin ev sahibi olması için bu yönde politika oluşturmaktadır. 3+1 ev için aylık 4.605 TL ödeme yapmanız yeterli olacak.Toki

2024 senesinde %15, diğer yarısında %10, 2025 senesinde ise %6, diğer yarısında %5 zam yapılması beklenmektedir. TOKİ, memurlar için farklı bir fırsat sundu. TOKİ'de memurlara öncelik verilmesi konusu Toplu sözleşme toplantısında ele alındı. Görüşmede ele alınan diğer konulardan bazıları şunlar oldu: Disiplin ceza affı, hac izni verilmesi gibi konular görüşüldü.

3+1 olarak inşa edilen TOKİ evlerinde memurların öncelik olması yoğun ilgi topladı. Uygun fiyatlarla TOKİ'de ev sahibi olunabilecek. 276.300 TL önden ödeme sağlanması halinde diğer kısım aylık 4605 TL olarak taksitlendirilecektir. 1.105.200 TL'lik evler memurlar için cazip bir teklif olarak sunuldu.

Memur vatandaşlar için TOKİ evlerinin tüm illerde olması hedeflenmektedir. Ev sahibi olma hayali kuran memurlar için büyük avantaj sunulmuş bulunmaktadır.