Telefonundan SMS gönderen 500 TL'lik bedava alışveriş yapıyor! Market alışverişini bedava getiren yöntem

Temmuz ayının başlamasıyla birlikte Denizbank, müşterilerine yönelik çarpıcı bir kampanya başlattı. Banka, market alışverişi yapan müşterilerine 500 TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında, Denizbank müşterileri belirli market alışverişlerinde geçerli olmak üzere 500 TL'ye varan indirim kazanabilecekler. Bu kampanya, müşterilerin günlük alışverişlerinde önemli bir avantaj sağlamayı hedefliyor ve tüketicilerin ilgisini çekiyor.

Telefonundan SMS gönderen 500 TL'lik bedava alışveriş yapıyor! Market alışverişini bedava getiren yöntem

Yüksek enflasyon ve Türk Lirası'ndaki değer kaybı nedeniyle gıda sektöründe yaşanan ciddi fiyat artışları, gıda harcamalarında zorlanan tüketicileri zor durumda bırakıyor. Ancak Denizbank, müşterilerinin bu yükünü hafifletmeye yönelik yeni bir kampanya duyurdu.

Kampanya kapsamında Denizbank müşterileri 31 Temmuz'a kadar alışverişlerinde 500 TL indirimden yararlanabilecek. Katılımcılara farklı günlerde yapılan her 2.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL bonus verilecek. Sonuçta müşteriler bu girişim sayesinde alışveriş faturalarında toplam 500 TL indirimden yararlanacak.

 

DENİZBANK MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya müşteri bazında gerçekleştirilecek olup, her müşteri maksimum 500 TL bonus kazanma hakkına sahiptir. Kazanılan bonuslar 8 Ağustos 2024 tarihinden itibaren hesaba aktarılacak olup, kullanılmayan bonusların geçerliliği 9 Eylül 2024 tarihinde sona erecektir. Kampanyaya katılım Bonus POS kullanımını gerektirmemektedir.

Düzenli ödeme talimatları, otomatik ödemeler, Bonus kullanımı, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, çeşitli ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılan işlemler, Bonus Sanal Kartlar, online harcamalar, MoTo (Mail order, Telefon order) gibi belirli işlemler ve temassız işlemler. kampanya kapsamı dışındadır. Ancak Net Card, ek kartlar, Bonus özellikli tüm bireysel DenizBank kredi kartları ve DenizBank BONUS Business kartları ile yapılan işlemler kampanyadan yararlanabilecektir.

 

Telefonundan SMS gönderen 500 TL'lik bedava alışveriş yapıyor! Market alışverişini bedava getiren yöntem