TC kimlik numarası 0,2,4,6,8 ile bitenler hemen baksın! Bakanlık hesaplara para yatırdı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Eylül ayı boyunca 3,3 milyar TL değerinde yaşlı ve engelli aylıklarının ödendiğini bildirdi.

TC kimlik numarası 0,2,4,6,8 ile bitenler hemen baksın! Bakanlık hesaplara para yatırdı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerin insan merkezli ve hak temelli politikalar çerçevesinde yürütüldüğünü önemle belirtti.

Eylül ayı içinde yaklaşık olarak 1,8 milyar TL değerinde yaşlı aylığı ödemesi gerçekleştirdiklerini açıklayan Göktaş, aynı dönemde yaklaşık 1,5 milyar TL değerinde engelli aylıklarının da hak sahiplerinin hesaplarına aktarıldığını dile getirdi.

t.c kimlik

Bakan Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik tematik sosyal yardım programlarının da etkin bir şekilde uygulandığını ifade ederek, "Eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata katılımlarında her zaman yanlarında olduğumuz yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı, düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ödemelerle de destekliyoruz. Bu çerçevede, Eylül ayında toplamda 3,3 milyar TL değerinde yaşlı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdık." şeklinde konuştu.