TC kimlik kartıyla başvurmak yeterli! O kurumlara özel güvenlik görevlisi alımı yapılacak

Belediye, kadrosuna 10 yeni Özel Güvenlik Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Bu pozisyonlar için daimi iş imkanı sunulacak ve işe alım süreci şimdiden başlamış bulunmaktadır.

TC kimlik kartıyla başvurmak yeterli! O kurumlara özel güvenlik görevlisi alımı yapılacak

Belediye, 10 adet Silahsız Özel Güvenlik Görevlisi pozisyonu için sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. İşe alım süreci ve gerekli belgeler hakkında bilgiler haberimizde yer almaktadır.

BELEDİYE 10 ÖGG ALIMI İÇİN BAŞVURU SÜRECİ

Belediye tarafından yapılan silahsız Özel Güvenlik Görevlisi alımları için adayların, 20 Nisan’dan 30 Nisan 2024 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

ÖGG İŞ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Belediye, tam zamanlı ve sürekli olarak istihdam edilecek 10 ÖGG personeli için adayların Güvenlik Kimlik Kartı kullanarak başvuru yapmalarını bildirdi.

PERSONEL ALIMI

BEYLİKDÜZÜ 10 ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI NELER?

Beylikdüzü İlçe Belediyesi, 10 Özel Güvenlik Görevlisi pozisyonu için personel alacak ve adayların aşağıdaki niteliklere sahip olmaları gerekmektedir:

• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

• Emekli statüsünde bulunmamak.

• Beylikdüzü’nde yaşamak.

• Affedilmiş olsalar bile belirli suçlardan hüküm giymemiş olmak.

• Erkek adaylar için boyunun en az 1.80 metre ve kilosunun en fazla 80 kilogram olması.

• 35 yaşını aşmamış olmak.

Bu şartları karşılayan adaylar, iş başvurularını Beylikdüzü Belediyesi’nin belirttiği e-posta adresine göndererek tamamlayabilirler. Başvurusu uygun görülen adaylara geri dönüş yapılacaktır.