Tası tarağı toplayıp o bankaya taşınacaksınız! 1 yıl 1 kuruş para ödemek yok

Emeklilere büyük müjde geldi. Emeklileri sevindiren haberde bu hizmetin tam 1 yıl boyunca ücretsiz olacağı duyuruldu. Peki bu müjde dahilinde hangi işlemler emeklilere ücretsiz olacak? Detaylar neler?

Tası tarağı toplayıp o bankaya taşınacaksınız! 1 yıl 1 kuruş para ödemek yok

İş Bankası müşterilerine yönelik heyecan verici bir kampanya düzenlediğini duyurarak sevindirici bir haber verdi. Bu kampanya kapsamında belirli işlemlerin bir yıl boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. Hangi işlemlerin ücretsiz olacağına dair detaylar banka tarafından paylaşıldı. Peki emekliler hangi işlemleri ücretsiz olarak yapabilecek?

Tası tarağı toplayıp o bankaya taşınacaksınız! 1 yıl 1 kuruş para ödemek yok

İş Bankasının verdiği Müjdenin Detayları Neler?

İş Bankası müşterilerini memnun etmeyi ve yeni müşteriler kazanmayı amaçlayarak mayıs ayında da yeni bir kampanya başlattı. Bu yeni kampanya kapsamında katılım sağlayan müşterilere belirli işlemleri bir yıl boyunca ücretsiz yapma fırsatı sunulacak.

İşCep uygulamasında bulunan müşteri olmak istiyorum özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlar bir yıl boyunca EFT ve havale işlemlerinden ücretsiz yararlanabilecek. Bu kampanya ile yeni müşteri olan herkes bankacılık işlemlerini kolaylıkla ve ekonomik olarak gerçekleştirebilecek.

İş Bankası'nın yeni kampanyasının detayları belli oldu. Müşteri olmak istiyorum özelliğiyle İşCep üzerinden İş Bankası'na başvuran bireysel ve esnaf yani gerçek kişi tacir müşteriler belirli işlemleri ücretsiz yapma fırsatından yararlanabilecek.

İstisna İşCep üzerinden İş Bankası müşterisi olanlar için 1 yıl boyunca geçerli olacak. Kampanya kapsamında en fazla 211.100 TL tutarındaki işlemler ücretsiz olacak. Ancak mesai dışı FAST işlemleri ve tatil günlerinde yapılan EFT ve FAST işlemleri kampanya kapsamına dahil edilmeyecek.