Tarım Kredi Marketleri, Okul Başlangıcı İçin 48 Üründe Büyük İndirimlerle Karşınızda!

Tarım Kredi Marketleri, okul açılışı için cazip fiyatlarla 48 ürün sunuyor! Beslenme çantanızı uygun maliyetlerle doldurun ve tasarruf edin. Kampanya 15 Eylül'e kadar geçerli!

Tarım Kredi Marketleri, Okul Başlangıcı İçin 48 Üründe Büyük İndirimlerle Karşınızda!

Tarım Kredi Marketleri, sürekli olarak indirimler sunmaya devam ediyor. Okulların açılmasıyla birlikte, öğrencilerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için 48 farklı üründe cazip fiyatlarla müşterilerini karşılıyor.

Tarım Kredi Marketleri ve Avantajlı Fiyatlar

2017 yılında ilk şubesini açan ve kâr amacı gütmeyen Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, Eylül ayında da avantajlı fiyatlarını sürdürmeye devam ediyor. Özellikle yarın okulların açılacak olmasıyla, öğrencilerin beslenmelerini uygun maliyetlerle desteklemek amacıyla 48 üründe cazip fiyatlar sunuyor.

Tarım Kredi Marketleri, müşterilerinin bütçelerini düşünerek indirimler ve kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. İşte 15 Eylül'e kadar sürecek olan Tarım Kredi kampanyasının ayrıntıları...

Tarım Kredi Marketlerinde İndirim Fırsatları!

Kuruluş amacı, yüksek market fiyatlarını kontrol altına almak ve kâr amacı gütmeksizin adil fiyatlarla satış yapmak olan Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. Yeni kampanyası ile hem ebeveynlere hem de öğrencilere hitap ediyor. Beslenme çantalarını uygun maliyetlerle doldurmak isteyenler için özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya, 15 Eylül tarihine kadar sürecek ve 48 farklı üründe cazip fiyatlar sunacak.

tarimkredi2.jpg

Tarım Kredi İndirimli Ürünlerden Bazıları...

  • Ülker Kremalı Bisküvi 4x61 g: 16,50 TL
  • Kabak Çekirdeği 180 g: 25,50 TL
  • Ahir Tulum Peyniri 450 g: 84.00 TL
  • Mistral 2 Katlı Kağıt Havlu 6'lı paket: 45 TL
  • Dove Şampuan Çeşitleri 400 ml: 53,50 TL

Tarım Kredi Marketleri, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu kampanya ile beslenme çantalarınızı uygun maliyetlerle doldurabilir ve tasarruf edebilirsiniz. Unutmayın, kampanya 15 Eylül'e kadar geçerli!