T.C. kimlik numarasının sonu 0 – 8 olanlar kontrol etsin! Herhangi bir ATM’den ödemenizi çekebilirsiniz

Ziraat Bankası, TC kimlik numarası 0'dan 8'e kadar olan kişilere 18 bin TL ödeme yapacak. İşte detaylar..

T.C. kimlik numarasının sonu 0 – 8 olanlar kontrol etsin! Herhangi bir ATM’den ödemenizi çekebilirsiniz

Ziraat Bankası son dönemde Türkiye'deki ekonomik dengelerin gözetilmesi yönünde önemli bir kampanya başlattı. Banka, T.C. Kimlik Numarasının son rakamı 0 ile 8 arasında olanlar için özel bir fırsat sundu. Bu yazımızda Ziraat Bankası'nın hazırladığı kredi fırsatıyla ilgili detaylı bilgiler yer almaktadır. Ayrıca bu krediye başvuru için gerekli şartlarla birlikte başvuru süreci de adım adım anlatılacaktır.

Ziraat Bankası'ndan 18.000 TL krediye nasıl başvuru yapılır?

T.C. kimlik numarasının sonu 0 – 8 olanlar kontrol etsin

Ziraat Bankası'ndan 18.000 TL nakit kredi başvurusunda bulunmak oldukça basit. Öncelikle Ziraat Bankası'nın internet sitesine giriş yapılması gerekmektedir. Ardından ana sayfadaki “Kredi Başvurusu”na veya benzer bir seçeneğe tıklamanız yeterlidir. Formu doldururken kişisel bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmanız oldukça önemlidir. Başvuru formunda istenilmiş olan belgeler hazırlandıktan sonra başvuru formunun doldurulup gönderilmesi tamamlanır. Banka, talebinizi inceledikten sonra size yanıt verecektir.

Kredi koşulları nelerdir?

Ziraat Bankası'nın 18.000 TL nakit kredi fırsatından yararlanmak için belirli koşulları karşılamanız gerekiyor. Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının son rakamı 0 ila 8 arası olmalıdır. Ayrıca kredi başvurusunda bulunacak kişinin düzenli bir geliri olması ve banka tarafından belirlenmiş olan kredi kriterlerini karşılaması gerekiyor.

Kredi başvurusundan bulunan kişinin Ziraat Bankası'nın müşterisi olması ve banka hesabını bir süredir düzenli olarak kullanması da istenen diğer koşullar arasında yer alıyor. Bu koşulları sağlayanlar Ziraat Bankası'ndan 18.000 TL nakdi krediden rahatlıkla faydalanabiliyor.