Su faturaları şak diye düşecek! Dev indirim müjdesi verildi

Manisa da su faturaların düşürecek haber geldi. Gelen haber kapsamında su fiyatlarında yüzde 30 indirim yapılacağı duyuruldu. Yapılacak olan indirimle ilgili detaylar belli oldu.

Su faturaları şak diye düşecek! Dev indirim müjdesi verildi

Manisa Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile su faturalarında önemli bir indirime gidileceği müjdesi verildi. Artık Manisalılar, su faturalarında yüzde 30'luk bir indirimle karşılaşacaklar. Bu indirim ile birlikte vatandaşlar cüzdanlarını rahatlatacak ve su faturalarını ödeme konusunda daha avantajlı hale gelecekler. Manisa Belediyesi, vatandaşların maddi açıdan rahatlamasını sağlayacak bu önemli adımı ile takdir toplamaya devam ediyor. Su faturaları şak diye düşecek! Büyük indirim fırsatını kaçırmayın ve avantajlı fiyatlarla su tüketiminin keyfini çıkartın!

Manisa'da su faturaları büyük bir indirim haberiyle büyük ölçüde düşecek. Yapılan açıklamaya göre su fiyatlarında yüzde 30 indirim uygulanacak. İndirimle ilgili detaylar açıklandı ve yakında su faturaları önemli ölçüde azalacak. Manisa'da su faturaları için müjdeli haber geldi! Yapılan indirim ile su fiyatlarında yüzde 30'a varan bir düşüş olacak. Bu indirim sayesinde su faturalarınız şak diye düşecek. Detaylı bilgiler için lütfen ilgili kurumları takip edin. Artık su faturalarınızda ciddi bir tasarruf yapabileceksiniz. Bu dev indirimi kaçırmayın! 

su faturası

Su Faturasına İndirim Geldi! 

Manisa Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre, su faturalarında büyük bir indirim yapılacak. Yüzde 30 indirimle birlikte vatandaşlarımızın su faturaları önemli ölçüde azalacak. Bu müjdeli haberle birlikte Manisalılar su faturalarının daha uygun olacağına sevinçle karşıladılar. Detaylı bilgi için belediyemizin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.