SSK, Bağkur, 4C emeklisine 5000 TL'lik piyango gibi ödeme! e-Devlet'ten tek başvuru yeter

Emeklilere yönelik olarak sağlanan 5.000 TL tutarındaki destek miktarı, E-Devlet sistemine tanımlı olan banka hesapları aracılığıyla ödenecek. Bu ödemenin, emeklilerin maaş aldıkları bankadan bağımsız olarak E-Devlet hesaplarına aktarılması öngörülüyor. Emekliler, E-Devlet portalı üzerinden ödemelerinin hesaplarına geçip geçmediğini rahatlıkla kontrol edebilirler.

SSK, Bağkur, 4C emeklisine 5000 TL'lik piyango gibi ödeme! e-Devlet'ten tek başvuru yeter

Ödeme tarihleri için kesin bir zaman dilimi açıklanmamış olmakla birlikte, ilgili yetkililerin ödemeleri mümkün olan en kısa süre içinde yapabilmek adına çalıştıkları bildirildi. Emeklilerin destek ödemelerinin hesaplarına düzenli olarak aktarılabilmesi amacıyla gerekli düzenlemelerin yapıldığı kaydedilmiştir.

emekli destek

5.000 TL’lik emekli destek ödemeleri ile ilgili son haberler ve güncellemeler, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun web sitesi ve sosyal medya kanalları aracılığıyla kamuoyuna duyurulacak. 

Bunun yanı sıra, emeklilere e-posta ve kısa mesaj servisleri kullanılarak da bilgi verilecek ve onlar bu yolla gelişmelerden anında haberdar edilecekler.