Şimdiye Kadar Görülmemiş Bir Fırsat: Kart Sahiplerine Özel 500 TL Nakit Ödeme Hediye! Başvurular Başladı!

Garanti BBVA'dan kart sahiplerine özel kampanya! Başvurular başladı. Hesabında 500 TL nakit ödeme hediyesi kazanabilirsin. Detaylar için Garanti BBVA Mobil uygulamasını ziyaret et ve kampanyadan hemen yararlan!

Şimdiye Kadar Görülmemiş Bir Fırsat: Kart Sahiplerine Özel 500 TL Nakit Ödeme Hediye! Başvurular Başladı!

Bankalar, müşteri çekebilmek için son dönemde birbiri ardına yeni kampanyalarını duyurmaya başladılar. Son dakika müjdesi ise O Banka'dan geldi. O Banka, tüm kart sahiplerine özel olarak 500 TL nakit ödeme hediye edeceğini duyurdu. Müşteriler hızla başvurulara başladı. Detaylar haberimizde sizlerle...

Bankaların Peş Peşe Kampanyaları Dikkat Çekiyor

Son dönemde bankaların ardı ardına düzenledikleri kampanyalar, vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. En son Garanti BBVA, müşterilerine özel yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Bu kampanya kapsamında Garanti BBVA kart sahipleri, hesaplarında tam 500 TL nakit hediye ödeme alabilecekler. Başvurular başladı. Kampanyaya katılan Garanti BBVA müşterilerine anında 500 TL ödeme yapılacak. Şartlar neler? Garanti BBVA'nın yeni kampanyasının tüm detayları merak ediliyor.

paraa.webp

Garanti BBVA'dan Kart Sahiplerine 500 TL Ödeme

Garanti BBVA, banka müşterilerine özel olarak yeni bir kampanya fırsatı sunuyor. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre, Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden yeni bir müşteri olan vatandaşlar, 500 TL harcama iadeli nakit hediyesine sahip olabilecekler. 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren Garanti BBVA Mobil müşterisi olan her vatandaş, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar ilk kart harcamasında 200 TL ve üzeri tutarda 200 TL, ayrıca her otomatik fatura ödeme talimatı için de 50 TL olmak üzere toplamda 500 TL'ye kadar nakit hediye bonus kazanabilecek.

Garanti BBVA Kampanya Şartları

Garanti BBVA'nın 500 TL'lik hediye bonus kampanyası kapsamında kazanılan hediyeler, kampanyalı müşterinin aktif olarak kullandığı nakit kart veya kredi kartına yüklenecektir.

Kampanyadan Garanti BBVA uygulaması üzerinden yeni müşteri olan tüm bireysel müşteriler faydalanabilir.