Sigortası olanlara 20 bin TL faizsiz kredi! Nakit derdini unutturacak kampanya başladı!

Bankalar özel sektör çalışanlarının yüzünü güldürecek! İşte detaylar...

Sigortası olanlara 20 bin TL faizsiz kredi! Nakit derdini unutturacak kampanya başladı!

Özel sektör çalışanları için müjdeli bir haber geldi! 2024 yılına özel olarak düzenlenen yılbaşı kampanyası kapsamında, 8 büyük banka faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu kampanya ile özel sektör çalışanları, ihtiyaçlarına yönelik düşük maliyetli finansman sağlama şansına sahip olacaklar.

Enpara, yılbaşı kampanyasının bir parçası olarak 10 bin lira faizsiz kredi sunuyor. Geri ödemeler, aylık 1667 TL'lik taksitlerle 6 ayda tamamlanacak.

Yapı Kredi Bankası, hesap açacak özel sektör çalışanlarına özel 20 bin liralık faizsiz nakit avans imkanı sunuyor. Bu kredi, 6 ay vade ile ve her ay 3 bin 334 TL'lik taksitlerle geri ödenebilecek.

Akbank, yeni müşterilere özel olarak başlattığı kampanya ile 20 bin lira faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Geri ödemeler, aylık 3 bin 334 TL'lik taksitlerle yapılacak.

QNB Finansbank, ilk defa müşteri olacaklara yönelik faizsiz 10 bin TL nakit avans ve 10 bin liralık ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Bu kredilerde geri ödemeler, 6 ay vade ile aylık 3 bin 334 TL'lik taksitlerle gerçekleştirilecek.

bankalar yılbaşına özel faizsiz kredi kartı

Denizbank, 0 faizli 10 bin lira faizsiz nakit avans kampanyasını duyurdu. Bu kampanya ile özel sektör çalışanları, ihtiyaçlarına uygun finansman sağlayabilecekler.

Kuveyt Türk Katılım Bankası, ertelemeli kredi kampanyası ile 1 bin lira çekecek vatandaşlara 2 aylık geri ödemesiz dönem sunuyor. Sonrasında ise 6 ay vade ile 1667 TL'lik taksitlerle geri ödemeler mümkün olacak.

Garanti BBVA, mobil başvuru ile 15 bin liralık faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Başvuruların onaylanması durumunda, müşterilere 6 ay taksitle faizsiz nakit avans imkanı sağlanacak.

İş Bankası, İşCep üzerinden yapılan başvurularla 20 bin TL faizsiz nakit avans kampanyasını başlattı. Ayrıca, Maximum Kart sahiplerine özel bir dizi avantaj da sunuluyor.

Başvuruların, ilgili bankaların mobil uygulamaları üzerinden yapılabileceği belirtilirken, kampanyaya ilk defa katılacak olanların banka ile iletişime geçerek başvuruda bulunabilecekleri vurgulanıyor. Bu kampanya, özel sektör çalışanlarına maddi destek sağlamak isteyenler için avantajlı bir finansman fırsatı sunuyor.