Sıfır otomobilde eşsiz fırsat! 371 bin TL nakit parası olana hemen anahtar teslim

Otomobil kampanyalarında görülmemiş fırsat. İşte detaylar...

Sıfır otomobilde eşsiz fırsat! 371 bin TL nakit parası olana hemen anahtar teslim

 RENAULT'TAN YENİ YIL TEKLİFİ….

371 BİN TL PEŞİNATLA ARABANIZ OLABİLİR…

Otomobil almak isteyenlere Renault’tan cazip bir kampanya teklifi geldi. Yeni yıl kampanyası yapan Renault bu teklifi ile dikkatleri çekiyor. Kampanya kapsamında, 371 bin lira peşinat ödeyerek araç sahibi olmak için detayları inceleyin…. İşte detaylar….

araç

RENAULT'UN KAÇMAZ FIRSAT

Yeni yıla girerken araç fiyatları az da olsa yükseldi. Ancak Renault yeni yılda zam değil inanılmaz bir teklifle geldi. 721.000 TL değerindeki Renault Express Van modeli, 371.000 TL peşinat ödeyerek siz de araç sahibi olabilirsiniz. Kalan kısım ise 36 ay eşit taksitlerle ödenebiliyor.

Renault Express Van modeli, sıfır kilometre hafif ticari araç sahibi olmak isteyenler bu teklifi değerlendirmeyi kaçırmamalı. Aracın fiyatından 371 bin lirasını peşinat olarak ödeyen ve kalanını da eşit 36 ay taksite bölen bu özel kampanya sınırlı bir zaman için geçerli. Renault ödeme kolaylığı sunan bu teklifi ile yeni yılda da en çok tercih edilenler arasına giriyor.

Renault'un sunduğu bu özel kampanyaya katılım sağlamak için kampanya süresini kaçırmadan Renault bayilerine giderek daha detaylı bilgi alabilirler.