Sadece burada Türk kahvesi 5 TL! Kafelerde 100 TL ödeyenler çok üzülecek

Ankara'da Türk Kahvesi yalnızca 5 TL! İşte detaylar...

Sadece burada Türk kahvesi 5 TL! Kafelerde 100 TL ödeyenler çok üzülecek

İstanbul'da yaşayanlar için su, son zamanlarda önemli bir mali yük haline geldi. Son iki ay içinde 0.5 litrelik pet şişe suyun fiyatı %100 artarak 10 TL'ye ulaştı. Bazı zincir marketlerde ise bu fiyat daha da yüksek olabiliyor. İstanbul'daki bazı marketler, 10 TL'nin altındaki su markalarını raflarında bulundurmayı tercih etmezken, bazıları ise daha uygun fiyatlı su markalarını dolaplarda tutmuyor.

Öte yandan, Ankara'da ise Türk kahvesi severler için hoş bir haber var. Başkentte, Türk kahvesi fiyatları oldukça makul seviyelerde kalmaya devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde hizmet veren Meclis Lokantası'nda Türk kahvesi fiyatı 3.5 TL'den 5 TL'ye yükseldiği bildirilmiş olsa da, Ankara genelinde çeşitli yerlerde Türk kahvesi daha uygun fiyatlarla sunuluyor.

ankara türk kahvesi

Bu gelişmeler, farklı şehirlerdeki tüketici maliyetlerinin ve fiyat dalgalanmalarının nasıl farklılık gösterebileceğini gösteriyor. İstanbul'da suyun yüksek fiyatlarına karşın, Ankara'da günlük kahve keyfinin daha hesaplı olması, şehirler arası maliyet ve yaşam standartları farklarını ortaya koyuyor.