QNB Finansbank emekli promosyonunda vites artırdı! Rakamı duyanlar en yakın şubeye akın edecek

Yeni yılla beraber emekli promosyon kampanyalarında değişiklikler yapılmaya başlandı. QNB Finansbank ise Ocak ayı güncel kampanyalarını açıkladı. İşte o rakamları emeklileri deli edecek...

QNB Finansbank emekli promosyonunda vites artırdı! Rakamı duyanlar en yakın şubeye akın edecek

Emekli maaşlarının artış göstermesiyle beraber promosyon kampanyalarında da yeni düzenlemeler başladı. Bankaların bu kampanyalarından faydalanan emekliler kendilerine sunulan imkanlar ile nakit ödemeler ve ek avantajlar sağlanırken Ocak ayı için bankalardan maaş promosyon duyurusu geldi.

Emekli maaş promosyon kampanyaları bankadan bankaya farklılık gösterirken rekabet ise tüm hızıyla devam ediyor. Her ay yeni bir kampanya emekli müşterilerine yönelik düzenlenirken QNB Finansbank da emekli maaş promosyonu kampanyasında emeklilere sunulan 2024 Ocak avantajları haberimizde.

QNB finansbank promosyon
QNB FİNANSBANK MAAŞ PROMOSYONU
3.500 TL'ye kadar olan maaşlara 4.800 TL
3.500 - 7.500 TL aralığındaki maaşlara 5.600 TL
7.500 - 10.000 TL arasındaki maaşlara 7.200 TL
10 bin TL ve üzeri emekli maaşlarına ise 8.000 TL promsoyon ödemesi yapılıyor.

BANKA MüŞTERİLERİNE 1.200 TL EK ÖDEME
QNB Finansbank tarafından emekli maaş müşterilerine 1.200 TL'lik ek imkan sunulurken Cardfinans emekli kredi kartı alarak kullanılan emekliler yıllık 1200 TL indirim şansı aldı. Emekli maaş promosyonlarında alınan ödemeyle beraber 1.200 TL yukarı limit belirlendi.

QNB Finansbank kampanyalarından yararlanmak isteyen emeklilerin maaşlarını bu bankaya taşıması şartı gerekiyor. Devamında ise 3 yıllık promosyon sözleşmesi yapılarak emekli maaş promosyon kampanyasının ek avantajlarından faydalanabilir.