Promosyon yarışında gaza basıldı! Rakamlar 24.000 TL’ye ulaştı

Kamu bankalarıyla özel bankaların arasındaki promosyon ikramiye rekabeti yoğunlaşırken destek ödemeleri 24.350 TL'ye ulaştı. Peki, 24.350 TL değerindeki promosyonu kimler alabilir. Detaylar burada..

Promosyon yarışında gaza basıldı! Rakamlar 24.000 TL’ye ulaştı

Son dönemde bankalara destek ödemeleri gündeme geliyor ve birbiri ardına yeni destek tedbirleri öneriliyor. Daha fazla müşteri çekebilmek ve mevcut müşterilerini mutlu etmek için bankalar promosyon ödemelerini artırmaya devam ediyor.

Bankalar 15.000 TL'ye kadar emeklilik promosyonu sağlıyor ancak kamu kurumları da en yüksek miktarda promosyon veren ve çalıştırdıkları çalışanlara ikramiye ödeyen bankalarla anlaşma yapıyor.

Belediyeden çalışanlarına 24.350 TL finansman!

Promosyon yarışında gaza basıldı

Bu bağlamda Elbistan Belediyesi'nden promosyon ödemesi haberi geldi. Elbistan Belediyesi, çalışanlarına 24 bin 350 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu. Dolayısıyla bankayla yapılan anlaşmaya göre şehre bağlı şirketlerde çalışan toplam 577 çalışana üç yıl boyunca toplam 24 bin 350 TL tutarında promosyon verilecek.

Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Anlaşmada belediye çalışanlarına maaşlarının banka hesaplarından düzenli olarak kesilmesi yerine ulaşım masraflarının toplu olarak ödenmesi hükmü yer alıyor. Bu ödemeyi belediye yapacak. Çalışanların maddi durumunu ve kalitesini iyileştirmek amacıyla kurulmuştur. Bu reklam sözleşmesini topluluğumuza bağlı işletmelerde çalışan değerli çalışanlarımıza sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu destekle çalışanlarımızın üzerindeki maddi yükü azaltmayı ve mutluluklarını artırmayı umuyoruz. Çalışanlarımız bizim için son derece önemli ve bu gibi anlaşmalarla onlara değerimizi göstermeye devam ediyoruz.” diye konuştu.