Parasını buna yatıran zenginliğe adım atacak! Selçuk Geçer büyük şifreyi verdi

Yatırım yapanlar dikkat! Uzman isimden kritik uyarı geldi! Detaylar haberimizde.

Parasını buna yatıran zenginliğe adım atacak! Selçuk Geçer büyük şifreyi verdi

Selçuk Geçer'in programına katılan uzman kişi artış hakkında açıklamalarda bulundu. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

UZMAN İSİM AÇIKLAMALAR YAPTI

Birçok yatırımcı, varlıklarını değerlemek için çeşitli yatırım ürünleri kullanır. Bunlardan biri son zamanlarda fiyatı dalgalanan sanal para birimi kripto paralardır. Bitcoin ivme kazandı ve bir yıl içinde %100'den fazla arttı. Ancak son zamanlarda yaşanan düşüş yatırımcıları endişelendiriyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in programına katılan kripto para uzmanı Berk Koçak, kripto paralar hakkında son gelişmelerden bahsetti. Ocak ayında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), birkaç spot Bitcoin ETF'sini onayladığını duyurdu. Bu gelişmenin ardından Bitcoin seviyeleri tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 doları aşarak üç ayda 73.000 dolara yükseldi. Bu artışın ardından ani bir düşüş de gözlendi. Bu noktada çoğu yatırımcı aniden varlıklarını yitirdi. Ancak yükseliş döneminde çok kazananlar öne çıktı. Şu anda Bitcoin düşüş eğilimini sürdürüyor ve 58.000 dolardan işlem görmekte. Halving başlangıcında kripto paralarda beklenen yükselişin gerçekleşmemesi yatırımcıların dikkatini çekti. Kripto para birimlerinin üretim hızı yavaşladıkça maliyetlerin artması öngörülüyor. Şu anda Bitcoin için rekor bir yükseliş öngörülüyor.

Uzman İsim Açıkladı

Bitcoin'de son zamanda yaşanan düşüşü değerlendiren tanınmış ekonomist Selçuk Geçer, konunun uzmanı Berk Koçak'a mevcut durumu sordu. Koçak, Bitcoin söz konusu olduğunda büyük balinalar olarak adlandırılan yatırımcı sayısının azaldığını ve bunun Bitcoin'in düşüşünün ana faktörlerinden biri olduğunu ifade etti. Koçak, pazarın ikiye ayrıldığını anlattı. "Geçen hafta herkes 52.000 dolar hakkında konuşmaya başladı. Ancak burada büyük ölçüde piyasa beklentilerine aykırı bir hareket görüyoruz. Bunu üç aylık sonuçlarda da gördük. Teknik olarak muhtemelen 65.000 dolar bekleyebilirdik. Aslında bu temel analizler size biraz şey anlatıyor. Bu sefer 65.000 dolara bakarsak burada ne olacağını göreceğiz. 70.000 dolara ya da 60.000 dolara, belki biraz daha azına geri dönebilir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Bu haber yatırım tavsiyesi değildir!