Oturduğunuz yerden aylık 2.322 TL kazanın! Bankalarda faiz depremi başladı

Nakit parası olan ve bu parasını değerlendirmek isteyen kişiler bankalara yatırmaktadır. Bankalar arası faiz yarışı devam etmektedir.

Oturduğunuz yerden aylık 2.322 TL kazanın! Bankalarda faiz depremi başladı

Cebinde 50 bin TL'si olan kişiler yatırım yaptığı zaman faiz oranlarını araştırmaktadır. Bir bankaya yatırım yapacak olan kişiler tarafından banka faiz oranları araştırılmaktadır. Hangi banka daha çok gelir sağlıyor? 50 bin TL yatırırsam ne kazanırım? Peki, hangi banka ne kadar faiz veriyor? 

Özellikle 50 bin TL'nin ne kadar para getireceği araştırılmakla beraber dikkatte çekmektedir. Özellikle bankalar tarafından mevduat faiz oranları rekor kırmayı başardı. Hem kamu bankaları hem özel bankalar tarafından verilen mevduat faizi oranlarıyla ilgili araştırmalar devam ederken bankaların kredi faiz oranları belli oldu. İşte, 50 bin TL'nin getirdiği para...

50 Bin TL Ne Kadar Gelir Sağlar? 

50 Bin TL paranızı Akbank, Denizbank, Garanti Bankasına para yatıracaksınız ama gelirini merak ediyorsanız işte detaylar... 

faiz

Akbank'a para yatırırsanız eğer faiz oranı %56 olmakla beraber vade sonu ödemesi 52.332 TL olacaktır. 

Denizbank'a para yatırırsanız eğer faiz oranı %54 olmakla beraber vade sonu ödemesi 52.249 TL olacaktır. 

Finansbank'a para yatırırsanız eğer faiz oranı %51 olmakla beraber vade sonu ödemesi 52.124 TL olacaktır. 

Garanti Bankasına para yatırırsanız eğer faiz oranı %47,50 olmakla beraber vade sonu ödemesi 51.978 TL olacaktır. 

Yapı Kredi Bankasına para yatırırsanız eğer faiz oranı %23 oranında olmakla beraber vade sonu ödemesi 50.958 TL olacaktır.