Opel o modelinde bomba gibi indirim yaptı! Aylık 16 bin TL ödeyen anahtarı kapacak

Opel, Mokka'nın popüler SUV modeline yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya, sıfır araç satın almak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri sunarak Türkiye pazarındaki konumunu güçlendiriyor.

Opel o modelinde bomba gibi indirim yaptı! Aylık 16 bin TL ödeyen anahtarı kapacak

Opel Mokka, SUV segmentindeki sıkı rekabet ortamında dikkat çeken çağdaş tasarımı ve ileri teknolojik özellikleriyle öne çıkıyor. Sıfır kilometre bir Opel Mokka'ya aylık 16.666 TL taksitle sahip olma fırsatı sizleri bekliyor. Detaylar için kampanya bilgilerine göz atabilirsiniz...

Opel Mokka

KAMPANYANIN FAYDALARI

Opel, otomobil piyasasını hareketlendirmek ve müşterilere cazip fırsatlar sunmak amacıyla bu kampanyayı başlattı. Özellikle SUV araç arayanlar için mükemmel bir fırsat.

Kampanya dahilinde 200.000 TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Bu kredi 12 ay vadeli olup, müşteriler sadece 1.000 TL kredi tahsis ücreti ödeyecekler. Böylece, aylık 16.666 TL taksitle bir Opel Mokka sahibi olabilirsiniz. Kredi borcu 12 ay sonunda tamamen kapanacak ve ek bir maliyet çıkmayacak.

FİYAT LİSTESİ VE İNDİRİMLER

Opel, Mokka’nın güncel fiyat listesini açıkladı ve bazı modellerde ek indirimler sunuyor.

EDİTİON DONANIMI

Normalde 1.567.900 TL olan bu model, kampanya indirimiyle 1.392.000 TL’ye düşüyor. GS Donanımı: 1.737.900 TL Ultimate Donanımı: 1.825.900 TL Bu fiyatlar, farklı donanım seçeneklerine göre değişiklik göstermektedir. Kampanya indirimi özellikle Edition donanımında öne çıkıyor.

Opel Mokka HAKKINDA

OPEL MOKKA’NIN ÖZELLİKLERİ VE PİYASADAKİ YERİ

Opel Mokka, SUV segmentinde göz dolduran bir modeldir, kompakt boyutlarıyla şehir içi kullanıma uygun olmasının yanı sıra modern tasarımı, yüksek performansı ve teknolojik özellikleriyle de öne çıkar. Güçlü motoru, uzun yolculuklarda bile konforlu bir sürüş sunar.

Mokka’nın geniş iç mekanı, dijital gösterge paneli ve multimedya sistemi gibi teknolojik özellikleri, sürüş deneyimini daha keyifli hale getiriyor. Ayrıca, çeşitli sürüş destek sistemleriyle güvenliği ön planda tutuyor.