Onay verene maaşa ek en az 7500 TL ek ödeme! Emeklileri sevindiren haber geldi

Bankalar Ağustos ayına özel promosyonlar duyuruyor Mevcut EYT'lilere ve emeklilere yönelik promosyonlar ile emeklilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunulması hedefleniyor. Peki Ağustos ayı için bankalar ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar..

Onay verene maaşa ek en az 7500 TL ek ödeme! Emeklileri sevindiren haber geldi

Emeklilik artık sadece dinlenme zamanı değil, aynı zamanda da ek gelir fırsatlarını değerlendirme zamanı. Bankaların başlattığı özel kampanyalarla birlikte emeklilere ek gelir sağlama fırsatı sunuluyor. Ağustos ayına özel oluşturulan bu kampanyalar emekliler için büyük fırsatlar sunarken emekli vatandaşlara sunulan yeni kampanyalar hakkında detaylar da yavaş yavaş paylaşılıyor.

Bankalar, Ağustos ayında emekli maaşlarına destek olmak ve ekonomik durumlarını iyileştirmek amacıyla özel kampanyalar duyuruyor. EYT'lilere yönelik kampanyalar ve mevcut aylık dilimler, emeklilerin ihtiyaçlarına özel oşarak hazırlanan çözümleri sunmayı hedefliyor.

SGK-SSK ve Bağ-Kur'dan emekli maaşı aşan vatandaşlara 7.000 TL, 7.500 TL, 8.000 TL, 9.000 TL şeklinde özel promosyonlar sunulmaktadır. Yapı Kredi, özellikle emekliler için 9.000 TL'ye varan promosyon ödeneğinde nakit ödeme imkanı sunmaktadır.

Ağustos ayı bankaların promosyon tutarları

Akbank, 10.000 TL'ye kadar olan toplam promosyon tutarını 3.000 TL chip ile destekliyor. Garantili BBVA ise 10.000 TL'ye kadar emekli maaşı alan müşterilerine 6.750 TL'lik promosyon fırsatı sunuyor. QNB ise emekliler için 8.000 TL'ye varan nakit promosyonu sunuyor. CardFinans kredi kartlarında yıllık 1.200 TL indirim fırsatı da veriyor.

İş Bankası, ilk emekli maaşını İş Bankası'ndan alanlara ya da mevcut emekli maaşını getirenlere 7 bin 500 TL'ye kadar nakit ödeme yapıyor. Denizbank 3.000 TL'den 5.000 TL'ye, QNB Finansbank 8.000 TL'ye varan nakit ödeme kampanyası ve CardFinans kredi kartlarından yıllık 1.200 TL iade fırsatı sunuyor.

Artık banka değiştirmesi gereken emekliler banka şubesine gitmeden de değiştirebilecek. Bordro transferi, bankaların internet platformlarından ya da telefon bankacılığı hizmetleri aracılığıyla kolaylıkla yapılabilmektedir. Bu sayede emekliler banka havalesi işlemlerini daha hızlı ve rahat bir şekilde tamamlayabilirler.