O markette bakliyat indirimi başladı! Çift alan daha az ödeyecek: İşte birbirinden indirimli o ürünler

O marketten nohut, bulgur, pirinç, fasulye ve bezelye gibi ürünlerde çift alan müşteriler daha az ödeme yapacak. İşte o market ve indirimli fiyatları...

O markette bakliyat indirimi başladı! Çift alan daha az ödeyecek: İşte birbirinden indirimli o ürünler

Migros Sanal Market, market alışverişi planı yapan vatandaşları sevindirecek bir kampanya duyurusu yaptı. Bu kampanya, nohut, bulgur, pirinç, fasulye, bezelye gibi ürünleri tercih edenleri ilgilendiriyor.

Market zinciri tarafından yapılan açıklamada, 4-19 2023 tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus kartlarıyla yapılan alışverişlerde seçili ürünlerde 2'li alımlarda özel indirimler uygulanacağı belirtildi. Kampanya, Migros Sanal Market'te geçerli olacak ve indirim miktarı, alışveriş sepetinde otomatik olarak düşecektir.

MİGROS'TA İNDİRİMLİ BAKLİYATLAR LİSTESİ

1

Ancak ürün stoklarının anlık olarak değişkenlik gösterebileceği hatırlatıldı. Bu durumda, siparişinizde tedarik edilemeyen ürünler olması halinde, kampanya koşullarını sağladığınız sürece indirimden yararlanabileceğiniz vurgulandı.

Ayrıca, satın alınan ürünlerde iade talebinde bulunulduğunda, kampanyadan yararlanılan ürünler için indirim tutarının iade edilen ürünün bedeline oranla düşüleceği ve geri ödemenin bu şekilde yapılacağı açıklandı.

Migros Sanal Market'in duyurduğu bu kampanya, müşterilerine avantajlı alışveriş imkanı sunarken aynı zamanda seçili ürünlerde indirim fırsatı da sağlıyor. Market alışverişi yapacak olan vatandaşlar, kampanya tarihleri içinde Money Kart veya Money Bonus kartlarını kullanarak 2'li alımlarda daha az ödeme yapma şansına sahip olacaklar.