O illerde yaşayan memurlara güzel haber! Maaşlarına ek zam geliyor: İmzalar atıldı

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz ile beraber geçim sıkıntısı arttı. Bu sebeple birçok maaş için zam yapılması bekleniyor. Zam yapılması beklenen maaşlardan birisi de memur maaşlarıydı. Ve nihayet beklenen o açıklama bu 10 şehirdeki memurların maaşlarına zam geldi. Detaylar haberimizde…

O illerde yaşayan memurlara güzel haber! Maaşlarına ek zam geliyor: İmzalar atıldı

Yaşanılan ekonomik sıkıntıların arasında memurların beklediği o müjde bu 10 şehirdeki memurlar için geldi. İşte detaylar…

su

10 İLDE, MEMUR MAAŞLARINA ARTIRIMLI ZAM YAPILACAK!

10 şehirde memur maaşlarına kademeli zam yapılacak!

Geçtiğimiz hafta Trabzon büyükşehirde imzalanan sosyal eşitlik anlaşmasının ardından Mersin, Karaman, Gümüşhane, Van, Tekirdağ, Kütahya, Denizli, Hakkâri ve Afyonkarahisar belediyelerinde memur maaşlarına artış yapılması hedeflendi.

 Sosyal tazminat sözleşmesi çerçevesinde 2024 yılının ilk günlerinde Mersin, Karaman, Gümüşhane, Van, Tekirdağ, Kütahya, Denizli, Hakkâri ve Afyonkarahisar belediyelerinde kadrolu ve sözleşmeli memurların maaşlarına zam yapılacak. Sözleşme 3 aylık olarak imzalanacak. Mart ayından itibaren bu artışlar tekrar güncellenecektir...

SADECE MEMURLAR İÇİN SOSYAL DENGE SÖZLEŞMELERİNİN İMZALANDIĞI 10 İL ŞÖYLE...

Gümüşhane Valiliği Özel İdare Bürosu çalışanları için sosyal tazminat sözleşmesi imzalandı ve çalışanların sosyal tazminat ücretleri yüzde 30'dan yüzde 120'ye çıkarıldı. Bu artış sonrasında memurlara ödenen aylık sosyal tazminat tutarı 7 bin 200 TL oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) çalışanlarına 2024 yılının ilk üç ayında sosyal tazminat ödenekleri yüzde 120 oranında artırıldı. Yetkilileri memnun eden artış, tanınmış sendika KESK'e bağlı Tüm-Bel-Sen Mersin Şubesi ile imza altına alındı.

Karaman il Özel idaresi bünyesinde çalışanların ekonomik durumlarının iyileştirilmesi amacıyla Kent ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) ile sosyal tazminat sözleşmesi imzalandı.

MEMUR-SEN'in iştiraki BEM-BİR-SEN ile Van Büyükşehir Belediyesi'nin 1.200 çalışanı için "Sosyal Denge Tazminat" sözleşmesi imzalandı.

Tekirdağ Çorlu Belediyesi ile Tüm Yerlisen arasında memurlara yönelik sosyal tazminat sözleşmesi imzalandı ve 1 Ocak- 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Artış oranı yüzde 120 oldu.

Denizli Belediyesi ile BEM-BİR SEN arasında sosyal tazminat sözleşmesi imzalandı.

Hakkâri Belediyesi ile BEM-BİR SEN arasında kamu görevlilerinin tazminat limitini yüzde 120 artıran sosyal tazminat anlaşması imzalandı.

Afyonkarahisar Emirdağ Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında sosyal tazminat anlaşması imzalanarak memurların maaşlarına zam yapıldı.

Kütahya Belediyesinde görev yapan 422 memuru kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi, yetkili sendika Türk Yerel Hizmet ile en üst limitten imzalanarak memur maaşlarında artış yapıldı.

Kütahya Simav Belediyesinde, memurların Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı ve tazminat oranları artırıldı.